Меню за Свети Валентин

14 Февруари е Свети Валентин - празникът на влюбените. Дори да казвате на човека до вас всеки ден "Обичам те", този ден ви дава извънреден повод да го направите, може би по по-специален начин. Цветя, бонбони, бижута и вечеря в приятен ресторант са смятани за традиционни жестове с които да покажете любовта си, но защо да не зарадвате любимия човек със специална вечеря вкъщи? романтична вечеряРозови свещи, лека музика и интересно меню ще ви гарантират добро начало на една вълнуваща вечер. Свети Валентин е чудесен празник, защото не е обвързан с традиционни ястия - можете да поднесете всичко. Малко съвети: избягвайте храни, които ще докарат лош дъх или са твърде тежки. Десертите, подходящи за споделяне могат да са край на вечерята и начало на вечерта след нея...

Много добра идея е да включите поне един афродизиак в продуктите. Храните, които дават любовна енергия не са малко - аспержи, авокадо, стриди, сьомга, бадеми, шоколад, банани - ястията и десертите, които можете да приготвите с тях са безброй. Оформлението на храната също играе важна роля - много неща могат да бъдт оформени като сърчица, а ако развихрите въображението си - лебеди, цветя и други красоти ще накарат любимия да се усмихне.

Тези примерни менюта ще ви дадат идеи и вдъхновение какво да приготвите - не се страхувайте да експериментирате, защото всичко приготвено с любов е хубаво.

Любовна целувка
Сърца навсякъде
Луксозна любов

Шоколадови въздишки
Романтика с шампанско
Сметанова наслада


Влюбени лебеди
Любов на масата
Медени сърца
Всички рецепти за Свети Валентин на едно място


Автор:
Етикети:

Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари
Подобни статии:
Сподели статията
Нови снимки
от Lirinkaот Lirinkaот Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Black_Beretот Black_Beretот Lirinkaот ma_rri_naот ma_rri_naот ma_rri_naот lu4aот lu4aот lu4aот Lirinkaот Vorac
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.