Подкрепете "Веселият Готвач"

Създаването и поддържането на "Веселият Готвач" е любимото ни занимание. Отделяме много от свободното си време и се стараем постоянно да добавяме нови възможности и като цяло да правим сайта по-удобен и приятен за ползване. До момента "Веселият Готвач" се издържа само от реклами, но за съжаление разходите по поддръжката се увеличават. Ако искаш да помогнеш финансово на любимият ти кулинарен сайт, ти ще получиш:

  • огромна благодарност от нас
  • радост, че си дал подкрепата си за едно добро място
  • за дарения над 10 лева - 3 месеца достъп до сайта БЕЗ РЕКЛАМИ
  • за дарения над 20 лева - 1 година достъп до сайта БЕЗ РЕКЛАМИ

Най-удобно можеш да използваш формичката по-долу за плащане през ePay.bg или цъкни на линка за PayPal страничката ни. Ако предпочиташ директен банков трансфер - пиши ни за да ти изпратим данните.

За спиране на рекламите, моля след потвърждаване на плащането ни пишете на vg@receptite.com или на лично съобщение през форума с вашето потребителско име и данни за плащането.

ePay.bg
Описание Сума
Над 10 лв - 3 месеца без реклами!
Над 20 лв - 1 година без реклами!
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
PayPal
От PayPal страничката - paypal.me/ltwyl ни можеш да избереш валута и сума, а плащането както всяка PayPal транзакция ще бъде защитено от техните системи за сигурност и ще бъде документирано с разписка с пълните данни за трансфера.


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.