CVETETO3101пол: женаизпрати лично съобщение

От:София, България
В сайта от:Август 2011
За мен::) Хубаво би било да съм гъсеница: плюскаш, плюскаш, плюскаш... После си лягаш: спиш, спиш, спиш... Събуждаш се - красавица!:):):)
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
50 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 4
написани 300 коментара
Коментатор
ниво 4
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2
100 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 2

в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от CVETETO3101

Последни коментари от CVETETO3101
Правих това упражнение преди години. Два пъти отлично, а веднъж преварих и се захароса (спасение няма, а бяха 4 кутии). После ми мина мерака. Веднъж купих кутия варена сгущенка (от Фантастико), но беше доста течна. Сега открих, че в Березка продават Ириска (пак варена сгущенка) по 6-7 лв и на вид е с добра консистенция на гъст карамел. Само дето е Украинско производство.18 Май 2024
cuckoo - целта на прясното мляко (накиснат дроб 1 нощ в хладилник) е да отнеме поне част от токсините (детоксикация). Вода и оцет едва ли ще се справят. За окрехкотяване - сода. А врялата вода е препоръчителна само за пилешки дробчета:)10 Май 2024
Ще я направя. Мисля да ползвам алуминиеви форми за еднократна употреба - продават ги всякакви форми и размери.31 Мар 2024
Няколко неща важни за топчетата от моята практика. 1. Яйцата за застройката деля на белтъци, които отиват в каймата, а жълтъците за застройка. 2. Не купувам никога каквато и да е готова кайма (слагат застояло месо с повече подправки). 3. Оваляам от каймата с мокри ръце топчета и ги редя в тавичка. После сипвам към тях 1-2 черпака от врящия зеленчуков бульон (в него морков и малко целина на кубчета), разклащам леко и ги изсипвам в нвго. Така не пръска и не ми е необходимо брашно. Но бульона трябва са ври силно. Те се утаяват на дъното (разбърквам), но при варене изплуват. Варя под полу-капак на среден огън. 4. Ползвам или ориз, или фиде - те сгъстяват супата 5. За да не ми се пресича застройката винаги слагам малко киселина към нея - лим. сок, бял оцет и дори лимонтузу. Успех! :)19 Мар 2024
Инче, пухкава баничка. Дет му казват "разтърсена". С намачкани кори правят често македонки и сръбкини. Не съм правила обърната върху купички баница, но някъде четох, че не е препоръчително да се маже с олио тавата. Имало опасност да падне. На теб се доверявам и ще опитам. Привет, мила! :)12 Фев 2024
Последно изпробвани рецепти от CVETETO3101

Статистика

33
0
добавени снимки

388
написани коментара

62
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от gigiот gigiот gigiот sweetnesот zlareот asimeriот jardinот jardinот gigiот gigiот krasikn10от gigiот gigiот Lirinkaот Lirinkaот Lirinkaот Lirinkaот ma_rri_naот ma_rri_naот Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.