| |||||||||||
магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 4
Кулинарен Фотограф
ниво 5
Златен Медалист
ниво 4
Готвач-изпитател
ниво 6
Коментатор
ниво 5
Любимец На Публиката
ниво 4
Популярен Автор
ниво 4
Бърборко В Кухнята
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от Slavina
Последни коментари от Slavina
Пърленките направих с тесто за пици. За плънка могат да се ползват много варианти. Изпекох ги на тиган, но пробвах една в Airfryer фритюрник. И в двата случаи се получиха добре. Но ще опитам твоето тесто, но без содата. Скиачата или фокача е едно и също.
[Изпробвана] | 17 Мар 2024 |
За съжаление Гугъл не всякога превежда правилно. Все пак има съществена разлика между българска и италианска граматика. | 16 Мар 2024 |
Марина, колкото до целината в рецептите никой не я дели на видове. Просто пишат целина-листа или дръжки (и се разбира селъри, а в тази рецепта се използват само дръжките. ) или целина глава. В началото на рецептата е написано и това: Карпионе е типичен метод много разпространен в различни италиански региони, който се състои от набрашняване на рибата, пържене и след това мариноване в емулсия на базата на вода, бяло вино, оцет и черен пипер, обикновено обогатена със зеленчуци. И все пак има разлика между Карпачо и Карпион. | 15 Мар 2024 |
Марина, все пак сладостта е според вкуса на всеки. Колкото до аромата имаш право. Нищо не пречи някой да си направи някои допълнения аз също го правя за много рецепти според нашите вкусове. Радвам се, че ви е харесал. | 20 Фев 2024 |
Цвети, надявам се да ти хареса. Милефолие бях правила отдавна, но само с крем по средата, корите ми бяха по-малко. Сега реших да го сложа на два реда. Понякога се сещам за нещо което съм правила и се харесва на всички. | 11 Фев 2024 |
Последно изпробвани рецепти от Slavina
Спечелени конкурси
Статистика
3561789
1055
написани коментара
552
изпробвани рецепти (не лични)
20
спечелени конкурса
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.