| |||||||||
виртуоз с тиган |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 2
Кулинарен Фотограф
ниво 2
Златен Медалист
ниво 1
Готвач-изпитател
ниво 3
Коментатор
ниво 2
Любимец На Публиката
ниво 2
Популярен Автор
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от IvanTankov
Последни коментари от IvanTankov
След като приготвих тортата за рождения ден на внучката ми останаха 9 жълтъка. От тях стана чудесен крем карамел - с един литър мляко, 500гр захар и ванилия за аромат. | 9 Ное 2018 |
Правя крем карамел когато правя торта гараш. Понеже тортата се прави с 9 белтъка, остават ми 9 жълтъка. Останалите продукти ги ползувам по рецептата. Пека по-дълго време на по-ниска температура. Постоянно следя да не заври водата. [Изпробвана] | 7 Окт 2018 |
Аз канельоните ги правя от палачинки. Завивам ги с кашкавал и шунка. Нареждам ги в тавичка. Отгоре завивам със доматен сис и каквото още има в хладилника - гъби, бекон, моркови, целина, печени чушки, черни маслини... След запичане на всичко това преди сервирането отгоре ръся пармиджано или друго твърдо сирене, смляно на много ситно.
[Изпробвана] | 26 Авг 2018 |
Направих я с шоколад Тоблерон. Отгоре глазирах с Nutella. Някои си облизаха пръстите. | 11 Яну 2018 |
Стандартните tapas para empanadas са с диаметър 120мм. От една топка тесто с големината на яйце излиза една хубава тапа с дебелина около 2мм. Има и по-големи - с диаметър 150мм. Един проблем пред новаците е как да се разпредели равномерно плънката. Наредете ги несгънати на масата и разпределете по тапите. След това защипвайте. Намокрянето с вода или белтък с вода подпомага залепването. Малко преди да ги извадите от фурната намажете с жълтък, разтворен с малко вода. Така се получава хубав златист цвят. Ако нямате под ръка четчица, използвайте парченце марля. BUEN PROVECHO. | 9 Яну 2018 |
Последно изпробвани рецепти от IvanTankov
Спечелени конкурси
Статистика
1431
42
написани коментара
20
изпробвани рецепти (не лични)
1
спечелени конкурса
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.