didkapanпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Диана
Възраст:46 години
От:Варна, България
В сайта от:Март 2011
За мен:didkapan не споделя нищо за себе си
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
30 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 2
20 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 3
написани 30 коментара
Коментатор
ниво 2
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2

10 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от didkapan

Последни коментари от didkapan
Много мога да говоря за направата на хляб. По принцип като се сложи ръжено брашно придава онзи още по-неповторим вкус. За хляб с изцяло пълнозърнесто брашно се изисква наистина майсторлък, когато се прави с квас. Много е дълго да обяснявам защо. Пухкавостта идва най-вече от бялото брашно и глутена, който развива. Взимайте бяло брашно с висок протеин, като направите хляб ще разберете защо. Говоря за хляб с квас, който трябва да изглежда така:19 Ное 2022
Хлябът с квас не трябва да е кисел - става кисел ако квасът не е достъчно узрял (нов) или ако тестото е превтасало. При хляба с квас това е тънкостта - да усещаш тестото и да знаеш кога е точния момент за печене, затова и на показаните хлябове тук не се е отворил типичния "гребен", не се е разгърнал хляба. Моите първи опити преди години изглеждаха точно така. Браво за старанието и знайте, че всеки следващ опит ще е все по-добър!16 Ное 2022
Минали са почти 10 години и продължавам да я правя всяко лято по няколко пъти. Когато посрещаме гости от вътрешността на страната и сме на морско меню, това ястие винаги присъства на масата. Всички си облизват пръстите и искат да сготвя същото и на следващия ден. Малко ъпгрейтнах приготвянето и като запържа ориза до прозрачност с лука, го мятам с останалите продукти в една тавичка и във фурната. Като течност добавям прецедения сос, който са си пуснали мидите и доливам с вода (в този случай не се добавя сол, защото сосът е вече осолен). 12 Апр 2022
Получи се много интересен вкус! Пак ще се прави!
[Изпробвана]
12 Апр 2022
Много добро ястие се получи. Изненадах гостите си с нещо различно!
[Изпробвана]
12 Апр 2022
Последно изпробвани рецепти от didkapan

Статистика

22
59
83
написани коментара

22
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от Lirinkaот Lirinkaот Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Elinor73от Black_Beretот Black_Beretот Lirinkaот ma_rri_naот ma_rri_naот ma_rri_naот lu4aот lu4aот lu4aот Lirinkaот Vorac
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.