a.kanevaпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Ани Канева
От:Ямбол, България
В сайта от:Март 2016
За мен:a.kaneva не споделя нищо за себе си
ранг: началник печка
началник печка
Спечелени трофеи
5 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 2
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
в сайта от 3 години
Ветеран
ниво 4
Последни коментари от a.kaneva
Току-що я направих с дреболии, които си бях замразила от пролетта. Стана чудесна, гъстичка, както я обичаме. Добавих 3 с. л. доматено пюре, вместо домати и да ви кажа, че изобщо не ѝ пречат доматите, напротив! Много вкусна се получи!
[Изпробвана]
16 Сеп 2017
А ми... пак го направих! Невероятен е този сладкиш!16 Юли 2017
Баничките са вкусни е на мен ми допаднаха с вкуса на маята. Но описаното тук количество олио е много и като ги изпекох плуваха в мазнина, та се наложи да ги отцеждам върху салфетка. Следващия път ще намаля олиото наполовина.
[Изпробвана]
28 Май 2017
Аз ги направих без да сгъвам и трупам корите, защото имах опасения че така ще изсъхнат, а мажех и навивах на руло всеки две и редих направо във тавата. Добре се получиха, но на мен ми идват малко сухи, може би заради минималното количество кисело мляко. Следващия път ще увелича млякото.
[Изпробвана]
28 Апр 2017
А защо корите трябва да се сгъват на четири, пък после да се разгъват отново и мажат с плънка? Защо не се мажат с плънка и навиват на руло веднага след слепването с маслото, а после накуп. Не изсъхват ли така, докато стоят?...Какъв е смисълът от трупането и престояването, не разбирам? Може ли да обясните 25 Фев 2017
Последно изпробвани рецепти от a.kaneva

Статистика

0
добавени рецепти

6
10
написани коментара

5
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от zlareот zlareот ma_rri_naот ma_rri_naот ma_rri_naот Slavinaот Slavinaот Slavinaот Slavinaот Slavinaот Lirinkaот Lirinkaот Reflektот Reflektот zlareот zlareот zlareот ma_rri_naот ma_rri_naот ma_rri_na
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.