| |||||||||
виртуоз с тиган |
Спечелени трофеи
Готвач-изпитател
ниво 3
Коментатор
ниво 2
Бърборко В Кухнята
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от ada
За maknik - винаги е хубаво оризът да си "почине" под похлупак, след като се дръпне от огъня поне трийсетина минути, за да си поеме водата и ароматите, а зрънцата да станат по - плътни. | 15 Авг 2019 |
Съпругът ми е с подагра и покрай диетите му мислех, че знам всички възможни вариации на тема "ориз", но ето, че се зададе ново предизвикателство! Не съм се срещала за тази комбинация, а и имам оризов оцет за суши... Може да се комбинира и с морски вкусотийки, да се импровизира, тъкмо за нас. Чудесна идея, сигурна съм, че ще го зарадвам! | 20 Фев 2019 |
Чудесен сладкиш, рецептстс е добавена към любимите ябълкови изкушения. Плодовете ми се оказаха доста дивички, безвкусни и воднисти, затова ги поръсиха с малко лимонов сок, настъргана лимонова кора и галета и удължиха времето за печене с 15-тина минути. Не използвах сода, с едно пакетче бакпулвер стана перфектно. Благодаря за рецептата! [Изпробвана] | 25 Ное 2018 |
Много лесна и спорна рецепта. Добавих черен пипер, лимонов сок и настърганата кора от лимона. Резултатът - вкусни миди и сос, и то за половин час! Благодаря за споделянето! [Изпробвана] | 28 Авг 2018 |
Корекция...180 градуса... | 9 Юли 2018 |
Последно изпробвани рецепти от ada
Статистика
0добавени рецепти
9
58
написани коментара
29
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.