|
|
| ||||||
![]() майстор с шприц |
Спечелени трофеи

Готвач-изпитател
ниво 2

Коментатор
ниво 1

Ветеран
ниво 6
Последни коментари от mayatt
| А брашно слага ли се? | 21 Май 2017 |
М!? Исках да напиша Aliana, ама какво направих... ![]() | 19 Май 2017 |
| Чудесен сладкиш! Не е "засукан", ама резулатата е много ефектен и стилен десерт.
Рали, благодеря ти за рецептата и за точното и ясно описание! [Изпробвана] | 19 Май 2017 |
| Много е сладурска! | 19 Апр 2017 |
По здравословни причини готвя с минимум животински мазнини и с по-малко месни продукти и тази рецепта е много подходяща.
Оставям бульона да изстине и премахвам лойта. Гъбите чудесно подсилват вкуса и заместват част от месото. Комплекта, който купих е само от дроб и сърце.
Е, губи се ефектът на мазничкото, но мъжът ми я харесва повече от калсическата, така че тези хитринки ми вършат чудесна работа
Mucunka 87, изчисляваш ориза+месото+течността+останалите продукти и ще получиш приблизителното количество. Част от течността се изпарява Тавата на снимката е с диаметър 30см и дълбочина 5см. Съотношението е 2ч. ч. ориз към 5 ч. ч. течност. Зависи колко сте гладни![]() [Изпробвана] | 18 Апр 2017 |
Последно изпробвани рецепти от mayatt
Статистика
0добавени рецепти
3
18
написани коментара
10
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки




















Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.




















