Дублиращи се рецепти

Правила за писане в сайта и форума и подробна информация за възможностите и екстрите, които предлага Веселият Готвач
Потребителски аватар
vg
Администратор
Администратор
Мнения: 549
Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
:: 3362 рецепти от vg
:: 218 снимки от vg

Re: Дублиращи се рецепти

Мнение от vg » пет дек 13, 2019 12:21 pm

Абсолютно прав си, мерси за откритието :)
Екипът на "Веселият Готвач"


Потребителски аватар
Black_Beret
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 86
Регистриран на: нед апр 10, 2016 3:13 pm

Мнение от Black_Beret » ср мар 11, 2020 5:43 pm


Потребителски аватар
ma_rri_na
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 184
Регистриран на: ср окт 15, 2008 9:55 pm
:: 106 рецепти от ma_rri_na
:: 653 снимки от ma_rri_na
Местоположение: Варна

Мнение от ma_rri_na » чет мар 12, 2020 11:46 am

Толкова са еднакви, и заспали във времето, :D :? че думичката айран, която официално от 2002г и 2012г. се пише айрян не е променена.

Потребителски аватар
Black_Beret
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 86
Регистриран на: нед апр 10, 2016 3:13 pm

Мнение от Black_Beret » ср апр 08, 2020 4:19 pm

Отново две еднотипни рецепти от зората на сайта: Пудинг от месо и Швейцарски пудинг с овесени ядки.
Понеже в момента го приготвям, следва да отбележа, че 80 гр. овесени ядки, са точно 1/2 ч.ч. За гъбите ще използвам 150 гр. стерилизирани печурки, а зелените маслини ще са 10 бр. Каймата ми е 500 гр. смес 50/50 свинско и говеждо месо Смятам да пека на 150 °С.


Потребителски аватар
Black_Beret
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 86
Регистриран на: нед апр 10, 2016 3:13 pm

Мнение от Black_Beret » ср апр 08, 2020 9:06 pm

Качената днес рецепта Задушен Дроб (ретро рецепта от 1978г.) повтаря дословно тази рецепта Дроб с лук :thumdown:


Отговори