Привет
За вечеря у нас: Салата от краставици с плочка сирене, Задушени картофи, Печена скумрия на грил тиган. Десерта е Печена дюля с ябълки Ще има и по чашка вино естествено
Топла и спокойна празнична вечер на всички
Какво сготвих днес - Ноември '11
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Re: Какво сготвих днес - Ноември '11
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- cvetkQ
- виртуоз с тиган
- Мнения: 114
- Регистриран на: пет окт 15, 2010 10:41 pm
- :: 6 рецепти от cvetkQ
- :: 2 снимки от cvetkQ
Добър вечер закуска - баница обяд - тутманик вечеря - ориз и за десерт всякакви десерти
- cvetkQ
- виртуоз с тиган
- Мнения: 114
- Регистриран на: пет окт 15, 2010 10:41 pm
- :: 6 рецепти от cvetkQ
- :: 2 снимки от cvetkQ
Добър вечер меню - закуска - филийки с яйца и сирене от селски хляб обяд - рогче вечеря - картофено ястие, салата снежанка (домашна), пудинг
- remiva
- магьосник в кухнята
- Мнения: 826
- Регистриран на: съб окт 24, 2009 2:35 pm
- :: 23 рецепти от remiva
- :: 103 снимки от remiva
- Местоположение: Варна
Днес:пиле с ароматен ориз в МВ, туршия, портокали.От всичко това ще има и за утре .
А на вас желая топла и уютна вечер.
А на вас желая топла и уютна вечер.
Това, което не ме убива, ме прави по-силна.
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Снощи бяхме на салата от печен пипер, кренвирши с кашкавал, картофени кюфтета и ябълки за десерт.
Днес ще е нещо с пиле, но още го измислям
Днес ще е нещо с пиле, но още го измислям
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 90
- Регистриран на: ср авг 25, 2010 11:01 am
- :: 16 снимки от bubole4e
Вчера бяхме на руска салата (домашна) пекана луканка,картофени кюфтета,домашна лютеница а десерта крем нишесте.За днес салата зеле,леща,пипер с яйца и сирене на фурна,пържен телешки дроб и мляко с ориз и канела за десерт.
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Привет
За вечеря спретвам: Салата домати с плочка сирене, Салата моркови и червено цвекло, Задушени пилешки дробчета и воденички с лук в гювече. Десерта е Карамелен пудинг
Спокойна и топла зимна вечер
За вечеря спретвам: Салата домати с плочка сирене, Салата моркови и червено цвекло, Задушени пилешки дробчета и воденички с лук в гювече. Десерта е Карамелен пудинг
Спокойна и топла зимна вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- remiva
- магьосник в кухнята
- Мнения: 826
- Регистриран на: съб окт 24, 2009 2:35 pm
- :: 23 рецепти от remiva
- :: 103 снимки от remiva
- Местоположение: Варна
Браво, момичета!Страхотно сте се справили.
Днес дояждаме вчерашния ориз, има и салата, десертът е нар и ябълки.Силите ми стигнаха само да спретна едни лозови сарми за утре.
Топла и спокойна вечер!
Днес дояждаме вчерашния ориз, има и салата, десертът е нар и ябълки.Силите ми стигнаха само да спретна едни лозови сарми за утре.
Топла и спокойна вечер!
Това, което не ме убива, ме прави по-силна.
- milena75
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1677
- Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Здравейте! Вчера бях на работа и нямах време да готвя, опекохме си по една пържола на грил тигана, за гарнитура направих картофи в халогенната фурна. Имаше и руска салата и туршийка.
Една част от месото, което мъжът ми донесе от село не можахме да го приберем във фризера и решихме да експериментираме - сложихме го в буркани като всеки ред го поръсихме със сол, след това запечатахме с гореща свинска мас и затворихме бурканите. Свекърва ми каза, че така са го съхранявали навремето като са нямали фризер. Без да се вари издържало до март месец. Вярвам й, защото съм го яла и помня, че много ми хареса. Запазва си вкусът на прясно месо и е много по-сочно и крехко от замразеното. Само не знам дали при нас ще издържи до март месец, че както сме го почнали май до Коледа ще свърши . Първият още снощи го унищожихме .
Вчера бях планувала да пълня едно бонфиле с разни неща, но остана за днес, сега още обмислям как точно да го направя, но до довечера ще го реша. Това ще ни е вечерята, смятам да направя и Салата *Пъстра есен*. Отдавна не сме я яли, а май в това грипно време имаме нужда от повечко витамини. Приятен ден!
Една част от месото, което мъжът ми донесе от село не можахме да го приберем във фризера и решихме да експериментираме - сложихме го в буркани като всеки ред го поръсихме със сол, след това запечатахме с гореща свинска мас и затворихме бурканите. Свекърва ми каза, че така са го съхранявали навремето като са нямали фризер. Без да се вари издържало до март месец. Вярвам й, защото съм го яла и помня, че много ми хареса. Запазва си вкусът на прясно месо и е много по-сочно и крехко от замразеното. Само не знам дали при нас ще издържи до март месец, че както сме го почнали май до Коледа ще свърши . Първият още снощи го унищожихме .
Вчера бях планувала да пълня едно бонфиле с разни неща, но остана за днес, сега още обмислям как точно да го направя, но до довечера ще го реша. Това ще ни е вечерята, смятам да направя и Салата *Пъстра есен*. Отдавна не сме я яли, а май в това грипно време имаме нужда от повечко витамини. Приятен ден!