Здравейте! Вчера бях на работа и нямах време да готвя, опекохме си по една пържола на грил тигана, за гарнитура направих картофи в халогенната фурна. Имаше и руска салата и туршийка.
Една част от месото, което мъжът ми донесе от село не можахме да го приберем във фризера и решихме да експериментираме - сложихме го в буркани като всеки ред го поръсихме със сол, след това запечатахме с гореща свинска мас и затворихме бурканите. Свекърва ми каза, че така са го съхранявали навремето като са нямали фризер. Без да се вари издържало до март месец. Вярвам й, защото съм го яла и помня, че много ми хареса. Запазва си вкусът на прясно месо и е много по-сочно и крехко от замразеното. Само не знам дали при нас ще издържи до март месец, че както сме го почнали май до Коледа ще свърши

. Първият още снощи го унищожихме

.
Вчера бях планувала да пълня едно бонфиле с разни неща, но остана за днес, сега още обмислям как точно да го направя, но до довечера ще го реша. Това ще ни е вечерята, смятам да направя и
Салата *Пъстра есен*. Отдавна не сме я яли, а май в това грипно време имаме нужда от повечко витамини. Приятен ден!