Провал в кухнята!
-
- началник печка
- :: 1 рецепти от ivkamarin
Провал в кухнята
Да кажа и аз моя провал.Малката ми дъщеря имаше Р.Д.,а голямата голям зор за торта"калинка"(от сп. "Журнал").Хората написали 2 готови блата,но аз реших да си ги "сджуркам"с 4яйца в хладилника, не много пари и за проклетия нета се беше "сбагясал" ловя някаква рецепта и "сджрках" сместа направи ми впечатление,че много бързо се разтвори захарта,но нищо,слагам да пека като го извадих страх все едно бях правила омлет не блат за торта, какво да се прави сиропирах го (до колкото можах)направих го на калинка и децата го изядоха.Хубавото беше ,че мъжът ми беше наряд иначе колко щеше да ме бъзика не ми се мисли
- tsura_78
- магьосник в кухнята
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
Ха ха и аз да се зпиà с моя провал.Опитах се да сквася мляко но не се получи нищо.Така че за да не го изхвърля-то се посгъсти ама много малко-го използвах за застройка на супата и на маусаката.Само че имам още един буркан,та да видим къде ще му намеря приложение..
- tillia
- магьосник в кухнята
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
- tillia
- магьосник в кухнята
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
- vile11
- виртуоз с тиган
- :: 7 рецепти от vile11
- :: 16 снимки от vile11
И аз да се наредя на опашката. Снощи моят мъж и сина ми ме помолиха да им направя бухти за закуска. Сутринта ставам, запретвам ръкави и започвам - омесих тестото, половината със сирене другата половина без сирене направих. Започнах да ги пържа и изведнъж се сещам, че не съм сложила сол в тестото Опитах и наистина бе така. :x Сложих малко сол в олиото и така продължих. Чак не повярвах на очите си, че се изядоха, остана само една, мисля си, че отдавна не съм месила и затова не останаха. :P
- mimsi
- магьосник в кухнята
- :: 26 рецепти от mimsi
- :: 164 снимки от mimsi
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- mimsi
- магьосник в кухнята
- Aliana
- магьосник в кухнята
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Хихи, и аз да се запиша.....
преди седмица намерих в едно старо списание рецепта за Самун от месо, "Медитерана".
Направих всичко, както беше описано (100 продукта, че и не от най-евтините), сложих да се пече, както беше казано. След около 50 минути - опитвам се да го обърна, а то се разчупи по средата. Дъното на формата остъргах с лъжица :oops: До тук може да се дължеше на моя грешка, не казвам нищо.....
Но когато го кусахме - беше толкова отвратитно, чак се потресах :x :x :x Никой от нас не можа да го преглъне, толкова беше грозен вкусът, като каша вътре!!! Сякаш горещ пастет, само че прогизнал от мазнина, можеше да се намаже на филийка сигурно, ако не беше толкова отблъскващ. И творението "Медитерана" и списанието заминаха директно в боклука :x :x :x Карахме на гарнитурите... :P
Толкова за "изпробваните" рецепти в женските списания
преди седмица намерих в едно старо списание рецепта за Самун от месо, "Медитерана".
Направих всичко, както беше описано (100 продукта, че и не от най-евтините), сложих да се пече, както беше казано. След около 50 минути - опитвам се да го обърна, а то се разчупи по средата. Дъното на формата остъргах с лъжица :oops: До тук може да се дължеше на моя грешка, не казвам нищо.....
Но когато го кусахме - беше толкова отвратитно, чак се потресах :x :x :x Никой от нас не можа да го преглъне, толкова беше грозен вкусът, като каша вътре!!! Сякаш горещ пастет, само че прогизнал от мазнина, можеше да се намаже на филийка сигурно, ако не беше толкова отблъскващ. И творението "Медитерана" и списанието заминаха директно в боклука :x :x :x Карахме на гарнитурите... :P
Толкова за "изпробваните" рецепти в женските списания
www.facebook.com/artandhobby
- mimsi
- магьосник в кухнята