Хихи, и аз да се запиша.....
преди седмица намерих в едно старо списание рецепта за Самун от месо, "Медитерана".
Направих всичко, както беше описано (100 продукта, че и не от най-евтините), сложих да се пече, както беше казано. След около 50 минути - опитвам се да го обърна, а то се разчупи по средата. Дъното на формата остъргах с лъжица :oops: До тук може да се дължеше на моя грешка, не казвам нищо.....
Но когато го кусахме - беше толкова отвратитно, чак се потресах :x :x :x Никой от нас не можа да го преглъне, толкова беше грозен вкусът, като каша вътре!!! Сякаш горещ пастет, само че прогизнал от мазнина, можеше да се намаже на филийка сигурно, ако не беше толкова отблъскващ. И творението "Медитерана" и списанието заминаха директно в боклука :x :x :x Карахме на гарнитурите... :P
Толкова за "изпробваните" рецепти в женските списания
