"На всички гръцки продукти има и написани етикети на английски.Поне като не разбирате гръцки,на английски може да го прочетете.Но ако и този език не се знае,то тогава грешката е само във Вас.Във всеки един по голям супермаркет та дори и в по малките магазинчета има съответно надписани етикети и на гръцки и отдолу на английски език.Не може да ме оборите с това защото 9 години живях и работих там,та знам за системата им на продажба"
Виж какво Донита,зададох въпрос на който ,ако можеш да ми дадеш отговор ми дай,а аз не виждам такъв,освен,че си си чесала езика да ми парадираш че си живяла 9 години в Гърция.Аз съм завършила английска филология и съм преподавател в едно от училищата Европа,така че знам английски перфектно,както ти сигурно не знаеш гръцки,но на тази сметана ли е кисело мляко ли е НЯМА превод на английски нито думичка,иначе не бих пуснала тема.Магазина се намира до Порто Карас в местноста Парадизо и ако имаш време отскочи до там,да се убедиш.Аз само помолих някой да ми разясни,не да ми парадира с работата си в Гърция без конкретен отговор.Благодаря на всички останали за отговорите особено на Xevi,сега почвам да събирам рецепти за сметаната:))),ако можеш предложи ми нещо,да я изхабя до 1 месец преди да е изтекла годноста и

.Поздрави на положително настроените във форума