Дъра-бъра за всичко в кухнята
-
eni33
- виртуоз с тиган

- :: 9 рецепти от eni33
- :: 2 снимки от eni33
Мнение
от eni33 » вт юни 23, 2009 12:33 am
Здравейте на всички.Рени истински ме разсмя с твоя опит за прасенцата.Моля те не ми се сърди.ама като гледам двете снимки и ми става много смешно.Все пак си мисля,че може би са били вкусни-формата няма такова значение.
-
Galya68
- магьосник в кухнята

- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
Мнение
от Galya68 » вт юни 23, 2009 2:16 am
Рени,каква е рецептата за хубавите прасенца?Сподели я да я изпробваме,много ми харесаха на снимката.На мен ми се е случвало да не ми се получат неща от бутер тесто,когато е много мазно-като се затоплят се разтичат.Може би и при теб се е получило така.Но не се предавай,следващият път може и да станат.

Радвай се на живота.По-късно е,отколкото си мислиш!
-
reni55
- магьосник в кухнята

- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
Мнение
от reni55 » вт юни 23, 2009 8:43 am
Ени, защо да ти се сърдя.....
Аз нарочно пиша тук, за да се посмеем малко!!!
Свинските муцунки нямаха вид, но изчезнаха за нула време......Добре, че ги снимах веднага след като ги опекох.
Тази седмица пак ще ги пробвам.
Галка, ще пусна рецепта, щом се интересувате....
-
eledra
- магьосник в кухнята

- :: 343 рецепти от eledra
- :: 760 снимки от eledra
Мнение
от eledra » чет юни 25, 2009 8:39 am
BABY написа:

И аз да се оплача!!!
Купих си ей такава форма за кексчета:

Обаче после?Не мога да ги извадя.Предварително бях намазала гнездата с масло,ама не се изваждат .Едва успях няколко да извадя.Беше останало малко от сместа,намазах отново,обаче с олио този път.Лелелеле,то не стига че се препекоха,ами съвсем не се изваждат.И на всичкото отгоре,не може да се измие формата.Седи вече 2 ден накисната,и не може.Аз ли сбърках някъде?Струва ми се обаче че материала от който е направена е фалшив.
Това ми е провала тези дни :P
Ама ме яд,че имах голямо желание за такиви форми.Бях видяла по рано на едно място и не си купих,и сега като ги видях-направо полудях.А то какво излезе

Опитай да намажиш формичките с олио и отгоре да ги поръсиш с галета.И аз съм им яла попарата - не излизат и не излизат.

-
Galya68
- магьосник в кухнята

- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
Мнение
от Galya68 » пон юли 20, 2009 9:10 pm
Е,значи са били добри..Аз в момента пека един кекс и като гледам май ще ви го покажа и аз тук

Направих Пухкав кекс със сушени плодове и спазих упътванията,но само се надигна,не се спука.Когато включих и корните реотани,се запече,но обема си остана същият.Сега го чакам да изстине да видя дали поне на вкус съм го докарала.