Рени определено е така!Докато качвах снимките,моите принцеси го изяли половината,а ги бях сложила да спят .Слизам и гледам кекса наполовина! а те се смеят в леглата тайно,голям смях падна като ги погледнах,уж сърдито,но не издържах и взех да се смея и аз!
Здравеите и от мен Днес по някаква случаиност съм си в къщи толкова рано и имам време за вечеря правя печени гъби на фурна по рецептата на Цура,селска салата и за десерт диня.(лятото по рано от 9 часа не съм си в къщи и нямам време за готвене и се налага да приготвям нещо набързо а сутрин излизам в 6.30 )
Здравейте! Напоследък все не ми остава време за компа, за което много съжалявам, но няма начин. Днес нямах време да готвя, затова за вечеря сме на пържени картофки, салатка от домати и краставички и за десерт - череши!
Ами Ренка щото ходя на 2 работи и за това,а между двете работи имам само час и докато отида до даскало да прибера малкия и ми заминава половин час пия едно кафе на тагъдък и.....бягам
Ох без да искам пратих съобшението,но ся като видях за сладкиша за 4 мин.се сетих че поне за това ще ми стигне времето и може би утре да го барна Лека нощ на всички и сладки сънища!Целувки!
здравейте пак съм първа, :P всички са явно много заети..За днес ще приготвя за мъжа ми печен свински дроб с лук/ще се разровя да видя ако има някоя интересна рецепта с дроб де,та да му я направя/,а за малкия тъй като не яде дроб ще приготвя грах със телешко/мъжа ми пък не яде грах... :shock: :shock: /За десерт мелби.Лек ден от мен..
"Осъзнай, че ти си отговорен за собственото си щастие, затова прави неща, които те правят щастлив!"