За гофретите - история и рецепти

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Meri_Popins
гост в кухнята
гост в кухнята
Мнения: 51
Регистриран на: ср апр 09, 2014 12:44 pm
:: 188 рецепти от Meri_Popins
:: 327 снимки от Meri_Popins

Re: За гофретите - история и рецепти

Мнение от Meri_Popins » ср дек 25, 2019 4:03 pm

Марина, ако това инфо не бъде публикувано като статия, ще бъда обидена. Прекрасни рецепти. Добре написано. Ще стане супер статия! Весела Коледа!
Добре дошли във моята страничка!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, индийската кухня


cooker
гост в кухнята
гост в кухнята
Мнения: 11
Регистриран на: нед юни 14, 2020 3:50 pm

Мнение от cooker » пет сеп 11, 2020 9:12 pm

За да направим хрупкавото вафлено тесто, трябва да разтопим маслото. Това може да стане в микровълнова печка или на плота. Предпочитам да загрявам маслото в микровълновата, защото то излиза много бързо. Но трябва да го направите внимателно, защото маслото не трябва да кипи. Следователно не трябва да настройвате таймера за минута и да оставяте микровълновата, но е по-добре да го загреете за 10-20 секунди и да проверите готовността. Засега оставяме настрана разтопеното масло и започваме да приготвяме останалите продукти.

Отговори