Козунак на конци

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
denyo
началник печка
началник печка
Мнения: 11
Регистриран на: нед яну 12, 2014 10:41 pm
:: 1 рецепти от denyo
:: 6 снимки от denyo

Re: Козунак на конци

Мнение от denyo » съб апр 08, 2017 3:12 pm

Актуалната ми технология, ако случайно някой го интересува :)
Козунак с накисване 2017 - ЦЪК

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
не се сетих да го снимам от вътре
kozunak.top - изпитани рецепти за козунак на конци


denyo
началник печка
началник печка
Мнения: 11
Регистриран на: нед яну 12, 2014 10:41 pm
:: 1 рецепти от denyo
:: 6 снимки от denyo

Мнение от denyo » пет апр 14, 2017 6:49 pm

https://mobile.facebook.com/denislav.di ... rdc=1&_rdr
https://drive.google.com/file/d/0BxPeAj ... ZoVHc/view
Прощавайте, че само линкове пускам, но от телефона ми е трудно да направя свестен пост.
kozunak.top - изпитани рецепти за козунак на конци

denyo
началник печка
началник печка
Мнения: 11
Регистриран на: нед яну 12, 2014 10:41 pm
:: 1 рецепти от denyo
:: 6 снимки от denyo

Мнение от denyo » нед мар 25, 2018 10:49 pm

Най-после май ще мирясам с тия козунаци. Измина още една година в експериметни, но за разлика от други години, сега нищо по-добро не успях да постигна. И за по-лесен достъп купих на творението си домейн:
kozunak.top - лесна изпитана рецепта за козунак на конци с хлебопекарна
kozunak.top - изпитани рецепти за козунак на конци

milena-nikolova
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: чет мар 29, 2018 10:56 am

Мнение от milena-nikolova » чет мар 29, 2018 10:59 am

А аз бих искала да попитам, не знам дали е за тази категория, но как правите пухкав козунак за хлебопекарна?


denyo
началник печка
началник печка
Мнения: 11
Регистриран на: нед яну 12, 2014 10:41 pm
:: 1 рецепти от denyo
:: 6 снимки от denyo

Мнение от denyo » ср апр 11, 2018 10:07 am

milena-nikolova написа:А аз бих искала да попитам, не знам дали е за тази категория, но как правите пухкав козунак за хлебопекарна?
Хлебопекарната се зарежда или с продукти за минималния си капацитет (даже тогава едва се събира изпечения козунак) или най-добре с максималния капацитет, но после тестото се дели на две и се пекат два козунака. Ако имате второ казанче ще е по-лесно, но и с едно става. Отказах се да позлвам готовите програми. Те нямат достатъчно дълго време за втасване. Така че ако ще го правя изцяло в хлебопекарна ползвам само програма "тесто за макарони" която ми го замесва и програма "печене" като я спирам преждевременно, защото иначе изгаря. Евентуално ползвам месенето и втасването "експресен хляб" ако бързам, защото загрява тестото и тогава втасването е по-кратко. Ако имате време за четене, на сайта kozunak.top съм събрал своя опит.
kozunak.top - изпитани рецепти за козунак на конци


Отговори