Вазползвам се от вашият пост и ми се иска да науча повече за начините на приготвяне на кебапчета и кюфтета.Тука има приготвени полуфабрикати,но фабричното производство,както и навсякаде,не е особено за предпочитане...



Прав си, много е важно. За съжаление не мога да дам конкретна рецепта - всеки път го правя различно. В шкафа с подправките има най-различни чисти подправки, както и миксове, но аз си падам по къри (мадрас), лют червен пипер, черен пипер, а и по всякакви сладко-люти, кисело-люти, солено-люти миксове...RIGOLETTO написа:PAVEL,
Подправките са изключително важни за индивидуалня вкус на всяка манджа,а и на всеки готвач.Какви Вие използвате за кюфетата и кебапчетата?
Аз самят сам си разработил смеси за бял боб и лешта.Ако някой се интересува ште ги напиша.