Помогнете ми. Сладкишите ми имат вкус на яйца
- Kasimm
- майстор с шприц

- :: 5 рецепти от Kasimm
- :: 6 снимки от Kasimm
Помогнете ми. Сладкишите ми имат вкус на яйца
Здравейте на всички! Честичко правя у дома разни сладкиши. Кексове, Реванета, Кремове и т.н. Проблемът ми е най-вече в сиропираните десерти и кремовете. Незнам защо, но по някой път ми се получава така че най-горната част и най-вкусна, а всичко останало надолу има вкус повече на яйца. Най-често при реването, крем карамела и крем-брюлето ми се получава. При други десерти с яйца също, но сравнително рядко. Най-често при споменатите по-горе. Какво да направя?
Моля ви помогнете ми, за да не хапваме вкъщи предимно сладкиши с вкус на яйца
.
- mami48
- магьосник в кухнята

- Прикачени файлове
-
- smiles_401.gif (30.22 KиБ) Видяна 6140 пъти
- Kasimm
- майстор с шприц

Благодаря много за Вниманието!
Мъж съм. Ами снощи направих реване и сложих ванилия на прах но само едно малко пакетче от 0,2 грама. Може би е заради това незнам. Никакъв друг ароматизант или есенция не съм слагал
. Само, че те и имат вкус на яйца, не че много мирише но доста си го имаше вкуса на яйца под коричката и надолу. Благодаря отново за отделеното внимание. 
- mami48
- магьосник в кухнята

- Прикачени файлове
-
- gotvachi_torti_zabavni_animirani_maje_hrana_profesii_animacii.net.gif (77.84 KиБ) Видяна 6100 пъти
- Kasimm
- майстор с шприц

Благодаря ти наистина много за вниманието и подкрепата. Истинското ми име също и Касим, но както искаш ми казвай. Повечето ми казват на галено: Кас, Касимчо
Много си мила и те добавих в приятели и ще се радвам да сме такива
. Ако се интересуваш от още нещо няма проблем не се притеснявай попитай ^_^ Ти как се казваш, ако не е тайна?
И отново Благодаря много. Мисля, че си доста добра и позитивна! 
- mami48
- магьосник в кухнята

- Kasimm
- майстор с шприц

И аз благодаря за прекрасното гостоприемство от твоя страна <3 ♥
! От Русе съм и аз изобщо не съм такъв "да режа", ако успяваш да разбереш какво имам в предвид
Надявам се да ми помагате, ако имам някакви нужди или закъсам с някоя "манджа или десертче"
. Не мисля и да ви изоставя, а ако отсъствам то ще е заради натовареното ми ежедневие, но ще правя всичко възможно да се включвам <3. Личи си, че тук има прекрасни хора най-вече като теб
. Дано и другите ме оценят така, надявам се. Все още не познавам никой от този сайт, само с теб така се сприятелихме. Дано някой прояви интерес и иска да станем приятели. Наистина много съм радостен!

- mami48
- магьосник в кухнята

- Kasimm
- майстор с шприц

Благодаря за поканата наистина много
. Искам наистина да се включа измежду Вас, но едва ли някой ще иска такова лапе като мен. Смисъл не съм на вашите години аз съм едва на 14г. и едва ли някой ще иска да си общува с такъв бебок. И затова ми е доста неудобничко
. И ти може би си изненадана, но ако не ти се дружи с мен няма проблем, ще те разбера. Просто незнам какво да правя 
- mami48
- магьосник в кухнята

- Прикачени файлове
-
- OK1.png (136.25 KиБ) Видяна 6046 пъти