Нова секция във форума само за регистрирани
- gigi.2000
- магьосник в кухнята
- :: 15 рецепти от gigi.2000
- :: 39 снимки от gigi.2000
Re: Нова секция във форума само за регистрирани
Танче, след като го написа толкова подробно, доста тежко ми се вижда на мен. Аз в толкова " затворен" сайт изобщо няма да се регистрирам. Просто ще го подмина. Достатъчно е затворена група, към форума, според мен.
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
Здравейте момичета
Аз ще напиша още някои ред
Разбира се всеки ще си каже мнението
Мой колега има втора професия -готвач
Та един ден ми вика ти ли си тази русовелка в готвача
Аз му викам от къде знаеш и т.н.
Влязал като помислил че се обсъждат някои готварски трикове
Станало му интересно и си признава че от време на време наднича
Пита защо се криете така преврат ли ще правите
Та ако не е със снимка и истинско име всеки може да си сложи картинка и име драганка дори и мъж
Пише веднъж в седмицата "здравейте" и не може да се изгони
На мен не ми пука кой какво казал за мен
Но например вчера ми беше лошо и шефа като ме видя ми каза веднага да се прибирам Днес правя пита за колежка която е в отпуска но жени син който ми е колега и аз споделя за питата и пусна и снимка Ако този мой колега го прочете разбирате какво ще се носи м/у колегите
Уж болна пък...
няма начин и шефа да не разбере
Та както решите ако съм в сайта което го искам аз ще преценявам кое да пиша и кое не
Питата втасва и продължавам..
лек ден
Аз ще напиша още някои ред
Разбира се всеки ще си каже мнението
Мой колега има втора професия -готвач
Та един ден ми вика ти ли си тази русовелка в готвача
Аз му викам от къде знаеш и т.н.
Влязал като помислил че се обсъждат някои готварски трикове
Станало му интересно и си признава че от време на време наднича
Пита защо се криете така преврат ли ще правите
Та ако не е със снимка и истинско име всеки може да си сложи картинка и име драганка дори и мъж
Пише веднъж в седмицата "здравейте" и не може да се изгони
На мен не ми пука кой какво казал за мен
Но например вчера ми беше лошо и шефа като ме видя ми каза веднага да се прибирам Днес правя пита за колежка която е в отпуска но жени син който ми е колега и аз споделя за питата и пусна и снимка Ако този мой колега го прочете разбирате какво ще се носи м/у колегите
Уж болна пък...
няма начин и шефа да не разбере
Та както решите ако съм в сайта което го искам аз ще преценявам кое да пиша и кое не
Питата втасва и продължавам..
лек ден
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- didurana
- магьосник в кухнята
Тук не искам със снимка,защото тук не мога АЗ да подбирам групата.Във фб знам кой кой е,независимо каква снимка е сложил.И когато искам мога да го махна от списъка ми.
Тук избирам или вариант 3 ,или само регистрирани да четат.Казвам си мнението.Вие решавате.
Тук избирам или вариант 3 ,или само регистрирани да четат.Казвам си мнението.Вие решавате.
-
- магьосник в кухнята
- :: 102 рецепти от nelale
- :: 1475 снимки от nelale
Танче, точно за такива случаи говоря и аз. Не е въпроса дори в информацията, тя може да е , че утре отивам на кино с приятелка, но като се прочете и поднесе като клюка и на човек някак си му става неприятно. И като се каже и на тази приятелка си представете- да чуеш от друго място , че ще ходиш на кино и с кого и кога. Ми на никого това не е приятно освен на човека, който се занимава с подобна щуротия.
- xevi
- шеф на кухнята
- :: 108 рецепти от xevi
- :: 706 снимки от xevi
Форумът няма да затворим целия - това не е практично. От резултатите от анкетата - най-много гласове получава организирането на група, така че това ще е, което ще направим.
Не затваряме форума, ще има достатъчно за четящите, но специално теми като "Как върви денят на Веселите Готвачи", където се споделят неща от ежедневието няма да са достъпни за всички, понеже може да съдържа лична информация. Не става дума за много лична информация, но дори човек да си сложи снимка от последната разходка, да каже какво ще прави днес, какво планува за почивка и т.н. не е лошо да е по-скрито.
Темите за плетива, за съвети, за смешки, кой какво сготвил, задаването на въпроси - ще останат отворени и видими за всички.
Знам, че звучи доста сериозно - "одобрени" - но целта не е групата да е затворена и само няколко човека да пишат, целта е групата да е отворена за много хора, но просто не всеки да може да цъкне и да я види.
Кой как може да получи достъп до темата е въпрос, който вие ще решите. Аз ви предлагам да няма твърде голямо изискване за активност - може би поне 5-6 смислени мнения във форума, няколко рецепти, снимки и/или коментари в сайта и някакъв период след регистрацията. Не мисля, че е разумно да се изключват хора от групата, ако липсват за известен период от време - някакси не е честно в един момент да имаш достъп и после затова, че си имал много работа за няколко месеца (например) да се окаже, че не може да се върнеш и пак трябва да се минава през процес на одобряване. Изключване от групата - само за някакви конкретни проблеми и не си го представям да става често (ако изобщо)
Лидерите на групата няма да имат твърде много работа - след началния период на добавяне на нови членове, управлението на групата ще се състои основно в одобряване на няколко нови желаещи на месец (моето предположение).
Не затваряме форума, ще има достатъчно за четящите, но специално теми като "Как върви денят на Веселите Готвачи", където се споделят неща от ежедневието няма да са достъпни за всички, понеже може да съдържа лична информация. Не става дума за много лична информация, но дори човек да си сложи снимка от последната разходка, да каже какво ще прави днес, какво планува за почивка и т.н. не е лошо да е по-скрито.
Темите за плетива, за съвети, за смешки, кой какво сготвил, задаването на въпроси - ще останат отворени и видими за всички.
Знам, че звучи доста сериозно - "одобрени" - но целта не е групата да е затворена и само няколко човека да пишат, целта е групата да е отворена за много хора, но просто не всеки да може да цъкне и да я види.
Кой как може да получи достъп до темата е въпрос, който вие ще решите. Аз ви предлагам да няма твърде голямо изискване за активност - може би поне 5-6 смислени мнения във форума, няколко рецепти, снимки и/или коментари в сайта и някакъв период след регистрацията. Не мисля, че е разумно да се изключват хора от групата, ако липсват за известен период от време - някакси не е честно в един момент да имаш достъп и после затова, че си имал много работа за няколко месеца (например) да се окаже, че не може да се върнеш и пак трябва да се минава през процес на одобряване. Изключване от групата - само за някакви конкретни проблеми и не си го представям да става често (ако изобщо)
Лидерите на групата няма да имат твърде много работа - след началния период на добавяне на нови членове, управлението на групата ще се състои основно в одобряване на няколко нови желаещи на месец (моето предположение).
-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Момичета, според мен Неви е описала идеален начин за ограничаване на недоброжелатели. Аз съм за.
- Kasimm
- майстор с шприц
- :: 5 рецепти от Kasimm
- :: 6 снимки от Kasimm
И аз току що го прочетох. Хареса ми много и аз мисли като Ili71 и xevi.
- Diel
- виртуоз с тиган
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
И аз съм за направеното предложение
- janova
- магьосник в кухнята
- :: 90 снимки от janova
И на мен ми допада предложението на xevi.
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
И аз съм за
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919