Здравейте, мили момичета!
Аз откакто спрях захарта и житените произведения взех че качих още 3 кила, ужас! Би трябвало като намаля калориите да отслабна, ама на, аз все наопаки да съм!

Днес имах много интересен ден, замествах в библиотеката на една гимназия и направих голяма хартиена скулптура на дърво за една изложбена стъклена кабинка която е пред библиотеката в коридора на училището. Стана много интересна и учениците и учителите много я харесаха. Много ми е кеф когато някой проект стане успешен! Сега имам да мъдря една разработка за репортна карта на успеха и развитието на ученици емигранти...това ми е финалния проект за настоящия курс. Хубавата новина е че като го направя свършвам още един курс! И ми остава само един до завършване!
Дидка, надявам се да ти се разреши дилемата бързо! Няма идеални работи, ако е много хубаво ще плащаме ние, не на нас да ни плащат.

Дианче К., хубаво изкарване на сватбата, гледай да ти е хубаво, не ги мисли килата.
Влади благодаря за разбирането, последните години много губя близки хора,но такъв е живота.
Нели, много се радвам че нещата се развиват добре, стискам ти палци. Котето ти е много сладко. Аз пък имам две кучета, и двете са смесени породи, взехме ги от приют.
Пожелавам на всички прекрасен уикенд, пълен с любов и радост!