Тази седмица бях всеки ден на работа, а и нещо пак не ми добре, боли ме глава, гърло, уши и нос, изглежда пак ме удря синузит.
АНИЧКА, хлебопекарните така месят - един път, после спират, тръсват тестото за да спадне, и месят пак - в зависимост от програмата по 2 или 3 пъти. Ако използваш рецептурника от самата машина, не би трябвало да има проблеми. Тестото трябва да стане на топка, ако не е пробави по малко брашно докато стане на топка. АЗ обикновено отварям капака няколко пъти по време на месенето, и обирам тестото със силиконова лъжица докато се събере на топка.
Аз ще си легна малко, утре ще пиша повечко. Прекрасен ден на всички!
![Изображение](http://img.vmessages.com/en/have-a-nice-day/158.jpg)