ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МОМИЧЕТА! НЕКА В ДОМОВЕТЕ ВИ ИМА ВИНАГИ ТОПЛИНА,ОБИЧ И РАЗБИРАТЕЛСТВО! ДАНО СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ!
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МОМИЧЕТА! НЕКА В ДОМОВЕТЕ ВИ ИМА ВИНАГИ ТОПЛИНА,ОБИЧ И РАЗБИРАТЕЛСТВО! ДАНО СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ!  

Добро утро,прекрасни момичета!Сядам на
Добро утро,прекрасни момичета!Сядам на  с вас и да ви пожелая един невероятно весел,усмихнат и успешен петък! Ани, благодаря ти мила за сърдечните думи към мен,аз също с голяма радост следя твоите постове,допада ми,че пишеш  много
 с вас и да ви пожелая един невероятно весел,усмихнат и успешен петък! Ани, благодаря ти мила за сърдечните думи към мен,аз също с голяма радост следя твоите постове,допада ми,че пишеш  много  ,имате си вече сняг,не съм му почитателка,но това са си природни дадености,внимавай с предвижването,пази се!
 ,имате си вече сняг,не съм му почитателка,но това са си природни дадености,внимавай с предвижването,пази се!  Йоанка, така ме разсмя,кога успя да прибереш нещата на досадника чак на тавана,той забравил най - важните неща - документи,а за плочките - защо ли не съм учудена,че ти си на първа писта за слагането им,успех ви пожелавам!
 Йоанка, така ме разсмя,кога успя да прибереш нещата на досадника чак на тавана,той забравил най - важните неща - документи,а за плочките - защо ли не съм учудена,че ти си на първа писта за слагането им,успех ви пожелавам!  Дидка, прекрасно е че проявяваш разбиране за Зари,така и трябва,нека знае и бащиния език,нищо не е излишно,напротив!
 Дидка, прекрасно е че проявяваш разбиране за Зари,така и трябва,нека знае и бащиния език,нищо не е излишно,напротив!  
   Таничка,къди си сладурче???
 Таничка,къди си сладурче???  Момичета,пожелавам ви успешен и късметлийски ден!
 Момичета,пожелавам ви успешен и късметлийски ден!  

Добро утро! Ти си като майка орлица, пазиш всички от всичко, веднага забелязваш когато някой  не е писал повече време. Това го забелязах още във времето, когато само ви четях. Питах се как смогваш да запомниш на всеки проблема и да го посъветваш и насочиш в правилната посока.
 Добро утро! Ти си като майка орлица, пазиш всички от всичко, веднага забелязваш когато някой  не е писал повече време. Това го забелязах още във времето, когато само ви четях. Питах се как смогваш да запомниш на всеки проблема и да го посъветваш и насочиш в правилната посока.   
   Аз не съм се отказала от форума нито съм обидена, напротив мисля си, че аз съм нанесла обида, казвайки това за моите деца
  Аз не съм се отказала от форума нито съм обидена, напротив мисля си, че аз съм нанесла обида, казвайки това за моите деца  
   Радвам се, че е просто недоразумение, а колкото до грешките и аз допускам и дори имам учебници за 1-ви и 2-ри клас останали от децата, та си мисля да ги отворя за да си опресня граматиката малко, забележки приемам всякакви. Дидка
 Радвам се, че е просто недоразумение, а колкото до грешките и аз допускам и дори имам учебници за 1-ви и 2-ри клас останали от децата, та си мисля да ги отворя за да си опресня граматиката малко, забележки приемам всякакви. Дидка  за резултатите. Йоанка, все пак е малкото зло, представи си че се върне сам да си издирва личната карта. Цяла група сме се събрали
 за резултатите. Йоанка, все пак е малкото зло, представи си че се върне сам да си издирва личната карта. Цяла група сме се събрали  ще ви поднеса
 ще ви поднеса  
   с пожелание за хубав празничен ден!
с пожелание за хубав празничен ден!

Добър вечер,мили дами! Дианка,Ани,Йоанка,Влади,вие сте далеч от роднини и близки,затова, моля Св.Богородица на тоя свят празник, да закриля вас и семействата ви,нека никога не угасва топлината,уважението и любовта при вас,бъдете безкрайно щастливи милички дечица,дано някога се върнете тук,при корените си,всичко добро ви пожелавам,обичам ви!
 Добър вечер,мили дами! Дианка,Ани,Йоанка,Влади,вие сте далеч от роднини и близки,затова, моля Св.Богородица на тоя свят празник, да закриля вас и семействата ви,нека никога не угасва топлината,уважението и любовта при вас,бъдете безкрайно щастливи милички дечица,дано някога се върнете тук,при корените си,всичко добро ви пожелавам,обичам ви!  
   Таничка,липсваш ми,къде си??
 Таничка,липсваш ми,къде си??  Верче
 Верче  

Днес само готвих и си почивах,почетох празника достойно. Момичета,пожелавам ви лека вечер!
 Днес само готвих и си почивах,почетох празника достойно. Момичета,пожелавам ви лека вечер!