Добро утро,прекрасни дами! Сядам на късничко

да ви видя! Бони, трудно ти е,но ти си толкова благороден и възпитан човек,още повече притежаваш чувство за отговорност,убедена съм,че ще издържиш мила,дръж се,така е при възрастните хора.

Ани,Натали и Дидка, абсолютно сте прави относно споделянето тук,никой никого не кара насила да си разкрива душата,но когато имаш толкова стойностни хора насреща си,то някак сърцето и душата сами се отварят за споделяне,всичко което споделям с вас тук не си позволявам с никой друг в ежедневието си,винаги се пазя от зложелатели,а и не искам да говорят зад гърба ми,ако някога се срещна с вас,ще ви почувствам като мои най - близки хора,вие сте част от живота ми,благодаря ви за което! Натали,радвам се за отличните резултати,браво миличка! Аничка, доста ти е трудно с деца на тая възраст,но щом това е призванието ти, ще се справиш,убедена съм!

Ивче,намирай време да отскачаш при нас тук,винаги ми стопляш душата,нали знаеш,че си моето Слънчице! Катенце,Таничка,Верче как сте милички,драсвайте по някой ред?! Дидка, мило мое момиче,дано Бог бди над теб,дано лошото е останало в миналото и сега предстои доброто при теб,ти го заслужаваш смело и борбено момиче,успехи ти пожелавам и стискам палци! Прекрасен и много успешен ден на всички вас мили приятелки!