Днес за пръв път почивам от две седмици и аз съм се втурнала да оправям къщата
Сега отивам да правя същото и в майка ми
прозорци няма да мия -ще изтънеят
А сега лек и ползотворен ден

Добър вечер, мили момичета! Днес не съм влизала тук,докараха ми Тони и до сега  бяхме с него,сега сядам да ви видя! Дидка,браво на теб,снимките са нещо много важно за Зари,като порастне ще има представа как е изглеждал в малка възраст!
 Добър вечер, мили момичета! Днес не съм влизала тук,докараха ми Тони и до сега  бяхме с него,сега сядам да ви видя! Дидка,браво на теб,снимките са нещо много важно за Зари,като порастне ще има представа как е изглеждал в малка възраст!  

Таничка,намирай време за почивка.
 Таничка,намирай време за почивка.  Бони, Натали добре сте си починали днес!
 Бони, Натали добре сте си починали днес!  Катенце,рано ще ти цъфнат лалетата,при много ниски температури ги покривай с найлон за да ги запазиш.Как сте мили момичета зад океана - Йоанка, Влади, Ани, всичко добро ви пожелавам?!
 Катенце,рано ще ти цъфнат лалетата,при много ниски температури ги покривай с найлон за да ги запазиш.Как сте мили момичета зад океана - Йоанка, Влади, Ани, всичко добро ви пожелавам?!  Момичета,хубава и уютна вечер ви пожелавам!
 Момичета,хубава и уютна вечер ви пожелавам!  

....и мъжът и сега слага разни изолации. Днес ще ходим на един симфоничен концерт, в моя университет...тази седмица сме по малко културни мероприятия, в петък също бяхме на концерт....реших да обърна внимание на себе си, както ме посъветвахте
 ....и мъжът и сега слага разни изолации. Днес ще ходим на един симфоничен концерт, в моя университет...тази седмица сме по малко културни мероприятия, в петък също бяхме на концерт....реших да обърна внимание на себе си, както ме посъветвахте   

МОМИЧЕТА,СПОКОЙНА НОЩ И ЛЕКА НОВА СЕДМИЦА!
 МОМИЧЕТА,СПОКОЙНА НОЩ И ЛЕКА НОВА СЕДМИЦА!  

. Когато родих Даниел той пак пътуваше и брат му уж го закара на летището и дойде да ни вземе от родилното (трябваше да останем още един ден, но той бързаше да ни прибере) и като се прибрахме не стига, че беше пълен хаос (а бях оправила всичко преди да отида в родилното), ами на всичкото отгоре си забравил паспорта и билета и съжалих, че не си останахме в болницата - там поне някой се грижеше за нас
 . Когато родих Даниел той пак пътуваше и брат му уж го закара на летището и дойде да ни вземе от родилното (трябваше да останем още един ден, но той бързаше да ни прибере) и като се прибрахме не стига, че беше пълен хаос (а бях оправила всичко преди да отида в родилното), ами на всичкото отгоре си забравил паспорта и билета и съжалих, че не си останахме в болницата - там поне някой се грижеше за нас   . Днес пак закъсняха с цял час, точно един час си прави цигари, първото нещо, защото то сякаш е най-важното и пак в последния момент си търси документи и отново нерви и напрежение. Сега стоя и се моля да се качи на самолета. Отивам да разтребвам стаята, че е нещо страшно. Решила съм всичко в кашони и на тавана, а като се върне ще го мисля къде да го настаним. Ще оставя леглото за всеки случай, че знам ли дали пак не е забравил нещо и след малко да се върнат. На всичкото отгоре и негов приятел нощуваше няколко нощи и в трапезарията има и матраци. Не ме интересува, разчиствам всичко излишно и искам нормална къща. Джон ме бъзика, че искам да съм щастлива за един час. Ами да, дори и успея да въдворя ред само за час пак ще е напредък.
 . Днес пак закъсняха с цял час, точно един час си прави цигари, първото нещо, защото то сякаш е най-важното и пак в последния момент си търси документи и отново нерви и напрежение. Сега стоя и се моля да се качи на самолета. Отивам да разтребвам стаята, че е нещо страшно. Решила съм всичко в кашони и на тавана, а като се върне ще го мисля къде да го настаним. Ще оставя леглото за всеки случай, че знам ли дали пак не е забравил нещо и след малко да се върнат. На всичкото отгоре и негов приятел нощуваше няколко нощи и в трапезарията има и матраци. Не ме интересува, разчиствам всичко излишно и искам нормална къща. Джон ме бъзика, че искам да съм щастлива за един час. Ами да, дори и успея да въдворя ред само за час пак ще е напредък.

.Нищо чудно,че още си поплаквам за него.Много играех,в двора беше пълно с деца от квартала,много кучета и котки ми вземаха в къщи да имам другар,много обичах книжки да чета,на много пикници в гората сме ходили,да берем кокичета и минзухари пак там,играли сме навън в най-големите преспи
 .Нищо чудно,че още си поплаквам за него.Много играех,в двора беше пълно с деца от квартала,много кучета и котки ми вземаха в къщи да имам другар,много обичах книжки да чета,на много пикници в гората сме ходили,да берем кокичета и минзухари пак там,играли сме навън в най-големите преспи  ,събота и неделя бяхме на вилата...да играя,и там деца с родителите си...Не съм била нещастна,нещастна са били родителите ми,че не са били с нас!!!!!!!!!!!
 ,събота и неделя бяхме на вилата...да играя,и там деца с родителите си...Не съм била нещастна,нещастна са били родителите ми,че не са били с нас!!!!!!!!!!!

ето ти едно малко щастие да си сред нас!!
 ето ти едно малко щастие да си сред нас!!