Привет девойки мили по вечерно време
Тези дни ми бяха доста напрегнати - имах работа, а дядото нали денонощно си почива - обръща нощта на ден

Говоря, говоря, говоря и ... преливам от пустото в празното ... Явно и моето търпение има край и ... започвам да се уморявам

Единствено не мога да разбера как собствения ти родител може да не те жали, но ... това е друга тема. С майка ми беше съвсем различно ... Не искам да ви товаря с моите грижи - ще се справя, надявам се
Дианка мила, много съжалявам за травмата, която те е сполетяла. Ако не ти се подува нараненото място значи няма счупване, а само натъртване или навяхване. И аз не отидох на лекар, понеже не ми се поду глезена. Още вечерта мъжа ми го разтри и като че ли го понаместихме. До сутринта се поду, мазах го с разни гелове, а вечерта като се прибрах у нас го наложих с пресен зелев лист и така спах - обута с чорап, пълен със зелеви листа. Това правих цяла седмица - всяка вечер. И слава Богу вече отока почти спадна. Иначе болката отмина след 3-4 дни. Опитай и ти това - може да те облекчи

А за тортоправенето ти - ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Със старание и желание се постига много и ти успешно го правиш
Йоанка, за твоите постижения - ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН

Ти вече си професионалистка, както и Рали - свалям ви шапка
Иначе от сърце те поздравявам за това, че си мъжко момиче и се справяш успешно с всякакви задачки

И аз съм нещо подобно у дома, макар че половинчо е безспорен майстор, но аз все съм на една ръка разстояние. Обичам да му помагам и после заедно да почиваме
Дидка, добре си намислила за Зари - хубаво е да го отделиш в самостоятелна стая щом имаш възможност. Така и той ще се почувства самостоятелен и порастнал

Само се пази и се грижи за себе си - съвсем наскоро имаше неразположение
Ани, мило момиче - възхищавам ти се на упоритостта и трудолюбието

Браво на теб за резултатите, които постигаш

Струва ми се, че и ти имаш нужда да си обръщаш повече внимание на себе си - опитай се
Кате, до къде стигнахте с процедурите - всъщност започнахте ли лечението? Дано всичко върви добре
Кейти, скоро май не съм чела как си - успокоиха ли се нещата около теб? Оздравя ли дъщеричката?
Ивка, как е Глорка - премина ли кризата? Сега трябва да се пази от настинки и вируси, че времето е доста променливо.
Миленка, как сте освен проблемите с нета? Махнахте ли гипса на Веси - как е ръчичката?
Наталка, Миле, Верче, Илинка, Влади, Танче, Ивелинка, ако пропускам някой моля за извинение, мисля си за вас и ви
Хубава и спокойна вече на всички