Как тече денят на Веселите готвачи? - Юли '14
- janova
- магьосник в кухнята

- :: 90 снимки от janova
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- Sirena
- магьосник в кухнята

- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Добро утро
Кейти, не знам какъв рекорд поставям, ама си докарах мускулна треска и сега всичко в дясно ме боли пък уж бях взела мерки. Обаче днес ще я карам мързеливо и ще водя мъжа да види тъща си
Дидка, дано скоро мъника се оправи, пази се и ти да не пипнеш от този вирус.
Сега ще си сипя още кафе и ще помързелувам

Хубав и усмихнат ден, веселушки

Кейти, не знам какъв рекорд поставям, ама си докарах мускулна треска и сега всичко в дясно ме боли пък уж бях взела мерки. Обаче днес ще я карам мързеливо и ще водя мъжа да види тъща си
Дидка, дано скоро мъника се оправи, пази се и ти да не пипнеш от този вирус.
Сега ще си сипя още кафе и ще помързелувам

Хубав и усмихнат ден, веселушки

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- didurana
- магьосник в кухнята

Добро утро!Йоанка,момичета,БЛАГОДАРЯ!
КАТ-Сф,права си-този вирус пика му е около 15-16часа през деня.3 дни ми превищава по това време 39гр.,с полилавяване на крайници,повръщане...
Кате,температура ли има Тони?
КАТ-Сф,права си-този вирус пика му е около 15-16часа през деня.3 дни ми превищава по това време 39гр.,с полилавяване на крайници,повръщане...
Кате,температура ли има Тони?
- vyra59
- магьосник в кухнята

- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте момичета!
Дидка, ние минахме всички в къщи с този вирус - най-тежко го изкара Дани(той е на 4 годинки) с много висока температура няколко дни и много трудно спадаше. Зарко дано вече се подобри, пиши как сте
Наталка, защо не минеш към нас - тъкмо си загряла(моите прозорци не искат да се изчистят сами)
На всички момичета желая хубава неделя и успешна нова седмица
Дидка, ние минахме всички в къщи с този вирус - най-тежко го изкара Дани(той е на 4 годинки) с много висока температура няколко дни и много трудно спадаше. Зарко дано вече се подобри, пиши как сте
Наталка, защо не минеш към нас - тъкмо си загряла(моите прозорци не искат да се изчистят сами)
На всички момичета желая хубава неделя и успешна нова седмица
- dianakatou
- виртуоз с тиган

- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Здравейте ,приятели виждам ,че сте изпили кафетата отдавна ,но ние току-що се излюпихме и поднасям и аз моето
искам първо да пожелая да отшуми тоя вирус и Зарко да се оправи колкото е възможно по-бързо .много неприятно особенно лятото , и тук върлува повръщане ,разстройство .....неприятно .БОНИ ,също и на теб ,миличка видях ,че и ти си имала проблем бързо възстановяване ......
"Десет процента от живота е какво правиш, а деветдесет е как го приемаш..!"
Чашка топло кафе, цветни мисли, зареждаща музика... и съм готова да прегърна новият ден ,който предлага, хубавото настроение да не ви напуска, а мислите ви да са като пъстра градина,... и помнете, че каквото мислите, това и чувствате.
Каквото чувствате, това и излъчвате.
Каквото излъчвате, това и получавате.
Прекрасен ден на всички ,усмихнете се за да ни върви така - усмихнато,... да отпиваме на малки глътки от чашата на щастието... и да не забравяме, че за да сме щастливи няма значение колко имаме, а колко удоволствие изпитваме!
Нека ви е щастливо, нека ви е пълно, нека ви е на късмет...
[youtube]http://youtu.be/m65jhGwtWrg[/youtube]
искам първо да пожелая да отшуми тоя вирус и Зарко да се оправи колкото е възможно по-бързо .много неприятно особенно лятото , и тук върлува повръщане ,разстройство .....неприятно .БОНИ ,също и на теб ,миличка видях ,че и ти си имала проблем бързо възстановяване ......
Чашка топло кафе, цветни мисли, зареждаща музика... и съм готова да прегърна новият ден ,който предлага, хубавото настроение да не ви напуска, а мислите ви да са като пъстра градина,... и помнете, че каквото мислите, това и чувствате.Каквото чувствате, това и излъчвате.
Каквото излъчвате, това и получавате.
Прекрасен ден на всички ,усмихнете се за да ни върви така - усмихнато,... да отпиваме на малки глътки от чашата на щастието... и да не забравяме, че за да сме щастливи няма значение колко имаме, а колко удоволствие изпитваме! Нека ви е щастливо, нека ви е пълно, нека ви е на късмет...
- Diel
- виртуоз с тиган

- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
Неделя следобед у дома-тихо уютно щастливо ми е с Дени и Ели изпълнени с с емоции от изминалата седмица.
Като в детските години говорят една през друга,а зетя гледа Формула 1,така че всички са доволни.
Прекрасен следобед и на вас Веселушки!
Дидка ,как е Зари,а ти Наталка премина ли мускулната треска?
Като в детските години говорят една през друга,а зетя гледа Формула 1,така че всички са доволни.
Прекрасен следобед и на вас Веселушки!
Дидка ,как е Зари,а ти Наталка премина ли мускулната треска?
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Здравейте, мили приятели!
Кате, разучих за броколито: плодът на върха не е голям както това, което се продава в магазините. Появяват се нови, тези, за които споменах, че излизат от всяко листо (издънките). Казват, че дава добра реколта през целия период. Хубав градински зеленчук е и си заслужава да се отглежда. Не е никак капризно.
Да, ама нали ви казах, че вчера не ми беше ден действах прибързано и извадих голяма част от растенията
. После прочетох и се ядосах много на себе си. Бях засадила през пролетта семките директно в земята в един ред. Те поникнаха много и на гъсто и аз ги разсаждах на други места, но нямах достатъчно място за всички и докато чаках да се освободи място от марулята, те много бързо порастнаха и после вече не ги разсадих, а ги оставих така. Те обаче продължиха да растат и станаха огромни и цвеклото, което сложих в близост до тях не може да порастне. Та сега направих място на цвеклото, но пък се ядосвам, че не се научих първо да чета и после да правя нещо като не съм наясно.
То цялата ми по-малка градинка няма много късмет тази година, на няколко пъти след дъжд потъва пръстта, защото копахме дълбоки канали за климатичната система преди време и още уляга пръстта. Но съм решила да засадя отново броколи за по-късна реколта. Броколито издържа на студ. Също така може да се засади през зимата, за ранна пролетна реколта.
Не ме влече много градинарството, но виж съм станала специалист
.
Стига съм ви отегчавала
Хубава вечер ви желая!
Кате, разучих за броколито: плодът на върха не е голям както това, което се продава в магазините. Появяват се нови, тези, за които споменах, че излизат от всяко листо (издънките). Казват, че дава добра реколта през целия период. Хубав градински зеленчук е и си заслужава да се отглежда. Не е никак капризно.
Да, ама нали ви казах, че вчера не ми беше ден действах прибързано и извадих голяма част от растенията
То цялата ми по-малка градинка няма много късмет тази година, на няколко пъти след дъжд потъва пръстта, защото копахме дълбоки канали за климатичната система преди време и още уляга пръстта. Но съм решила да засадя отново броколи за по-късна реколта. Броколито издържа на студ. Също така може да се засади през зимата, за ранна пролетна реколта.
Не ме влече много градинарството, но виж съм станала специалист
Стига съм ви отегчавала
Хубава вечер ви желая!
- vyra59
- магьосник в кухнята

- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59

ХУБАВА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР МОМИЧЕТА!
- mami48
- магьосник в кухнята

- mami48
- магьосник в кухнята