Не помня сутринта писах ли
Натали,мерси отново за музиката
Миле,благодаря ти,за мен Зарко си е най-красивото дете!Искам да те поздравя и тук за дипломирането на Явор и да му пожелая много успехи в живота!Поднасям ти и цветя с много обич!
Миленка, и теб и тук /чухме се и с двете
Кате,по-спокойна съм-бабето го изписаха от болницата,засега краката й са спасени,за малко да ги ампутират.
Тържеството беше навън.Аз се усетих ,че въпреки студеното време и вятъра няма да са вътре и дадох плътни дрешки да го преоблекат.За съжаление имаше доста деца с къси ръкавчета,с голи крачета,но майките си знаят...как да ги обличат..Много се вълнувах,признавам,макар да са малки.В този момент звънна и сестра ми ,че сина й и Зарко са приети в градини,и приех прощалното парти с тъга.Знам,че се сърдех за това онова,но много ми стана мъчно ,че се разделяме.Госпожите ги водеха,помислих си колко труд са положили в репетиции за това тържество ,пък и не само..Не носех цветя/не се сетих
Трябва да ставам...пак ще пиша..

ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ НА ЯВОР !!! С успешното завършване идват най-големите предизвикателства и препятствия в живота. С пожелания за бъдещи успехи! Аз те благославям с моите най-добри пожелания за здраве, късмет и щастие в живота!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СЛЪНЧЕВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО , МНОГО УСМИВКИ , ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ С МНОГО ФАНТАЗИЯ И ДЕТСКИ МЕЧТИ ДА ГЛЕДАШ НА СВЕТА !!! УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО ТВОЕ НАЧИНАНИЕ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ !!!
МИЛЕНКА ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА СМИСЪЛА НА ТВОЯ ЖИВОТ !!! НЕКА БОГ ДА БДИ НАД НЕЯ И С ЛЕКОТА ДА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ В ЖИВОТА !!! 
Не можах да приключа само с пожеланията ,затова добър ден и от мен ....днес е топло ,прохладно и ....спокойно ,красиво ....съпруга ми спомена ,че мирише на Америка ...имайки впредвид днешния ден ...тук нито валя ,нито трещя ....и една закономерност дойде ли лятото спира да вали ....поне до септември ....тая година се очаквала да бъде и най-топлата за последните 100 години ....ох,май ще спим по плажовете или няма да излизаме от къщи с климатиците .....здрави да сме само ,ще я измислим ....
ДИДКА,това е само началото .....