Как тече денят на Веселите готвачи? - Март '13
- mami48
- магьосник в кухнята

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- mami48
- магьосник в кухнята

- mami48
- магьосник в кухнята

- Sirena
- магьосник в кухнята

- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Привет
Оцеляхххххххххххххххх
Трябваше с един приятел да варим заедно, но спешно му се наложи да води родител в болница, та товарихме и неговия материал, дърва и т.н.
Зареждахме два казана, негов и наш. Абе двойна работа, ама всичко мина по ноти, добра реколта изкарахме, сега трябва и да поотлежи.
Сега ме болят едни мускулчета, даже не знаех, че ги има там
, сега ще чакам масажиста да ми се отчете, че без мен на къде
Кейти, внимавай с музата, че аз като измих прозорците се изля дъжд
Спокойна вечер, ще се прикреватвам по-рано
[youtube]http://youtu.be/Pwnv66dhOC0[/youtube]
Оцеляхххххххххххххххх
Трябваше с един приятел да варим заедно, но спешно му се наложи да води родител в болница, та товарихме и неговия материал, дърва и т.н.
Зареждахме два казана, негов и наш. Абе двойна работа, ама всичко мина по ноти, добра реколта изкарахме, сега трябва и да поотлежи.
Сега ме болят едни мускулчета, даже не знаех, че ги има там
Кейти, внимавай с музата, че аз като измих прозорците се изля дъжд
Спокойна вечер, ще се прикреватвам по-рано
[youtube]http://youtu.be/Pwnv66dhOC0[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Здравейте, мили весели момичета!
И при нас е дъждовно от вчера. Но се позатопли и вече очакваме по-пролетни дни.
Много се радвам, че положителните думи и мисли, които споделям с вас, така ви докосват. Не са мои, разбира се, нямам това дар слово, но са думи, които са ми харесали и са близки до моето разбиране за живота, та за това ги споделям с вас. А вие за мен сте много близки приятели и съм много щастлива, че ви познавам, дори и не лично, но ви чувствам по този начин.
В тежки за мен дни, тук винаги срещам толкова много оптимизъм, винаги това безрезервно приятелство, винаги "виждам" подадени ръце към тези от нас, които са споделили трудните си моменти, мъка, притеснения..., окуражителни думи и най-вече много сърдечност... Когато има повод за радост, срещам толкова много красота, веселие... И въпреки, че това е виртуално, то е толкова истинско...
А сега ще ви пожелая:

И:

Ние отдавна минахме на лятното часово време и свикнахме да спим по-малко
И при нас е дъждовно от вчера. Но се позатопли и вече очакваме по-пролетни дни.
Много се радвам, че положителните думи и мисли, които споделям с вас, така ви докосват. Не са мои, разбира се, нямам това дар слово, но са думи, които са ми харесали и са близки до моето разбиране за живота, та за това ги споделям с вас. А вие за мен сте много близки приятели и съм много щастлива, че ви познавам, дори и не лично, но ви чувствам по този начин.
В тежки за мен дни, тук винаги срещам толкова много оптимизъм, винаги това безрезервно приятелство, винаги "виждам" подадени ръце към тези от нас, които са споделили трудните си моменти, мъка, притеснения..., окуражителни думи и най-вече много сърдечност... Когато има повод за радост, срещам толкова много красота, веселие... И въпреки, че това е виртуално, то е толкова истинско...
А сега ще ви пожелая:

И:

Ние отдавна минахме на лятното часово време и свикнахме да спим по-малко
- dianakatou
- виртуоз с тиган

- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
- sladki64e
- магьосник в кухнята

Дианкаааа, много те обичам!
Ти си толкова силно момиче, че и това ще преодолеете! И в трудни за теб моменти, винаги намираш думи и сили да внесеш оптимизма си, да окуражиш, падналите духом, да допринесеш твоя дял на внасяне на любов, мъдрост, опит и положителното мислене, с което си заредена!
Ще се помоля за Стелиос, за теб, за всички...
Обичам ви, момичета!
Лека нощ и сладки сънища!

Ти си толкова силно момиче, че и това ще преодолеете! И в трудни за теб моменти, винаги намираш думи и сили да внесеш оптимизма си, да окуражиш, падналите духом, да допринесеш твоя дял на внасяне на любов, мъдрост, опит и положителното мислене, с което си заредена!
Ще се помоля за Стелиос, за теб, за всички...
Обичам ви, момичета!
Лека нощ и сладки сънища!

- dianakatou
- виртуоз с тиган

Има само едно истинско богатство и то е общуването между хората !!!Благодаря на Бог за щедростта му !!! Даде ми очи , които откриват красота и в най-малките неща, даде ми сърце, което умее да обича и прощава ! И за да не ме разглези, от време на време ми изпраща трудности, с които, ако се справя, може би доказвам, че заслужавам щедростта му !Не съм перфектна. Плача и се смея, радвам се и тъгувам, говоря нежно и крещя, правя грешки и постъпвам правилно. Просто съм човек. Дълго помня обидите, но помня и добри думи, подадена навреме ръка, безкористен жест – дребен, почти незабележим, а в същото време значителен. Обидите избледняват във времето, а аз ставам по–силна, защото намирам опора в усмивките и дребните радости. Не слагам на кантар приятелствата, търся добрата страна на тежките характери, но лицемерните отхвърлям със замах... Не правя сметки, а равносметки... Може би е наивност от моя страна, но вярвам в доброто.С пожелание за много топлина и спокойна нощ !!! - dianakatou
- виртуоз с тиган

- sladki64e
- магьосник в кухнята

Дианка Сладуранка,