Градът спи под белия сняг. Толкова е красиво навън - снегът се сипе и застила всичко с бялата си завивка. Не мога да се откъсна от прозореца.
Четвъртък е...
Зимен, снежен, бял...В душата нека ни бъде - слънчево, чисто и светло!
Да започнем деня си с чаша кафе (моето ще е след като се наспя) и добро настроение!

Детето си легна щастливо, че утре не е на училище и че татко му се прибра от болницата.Слава на Бога, че всичко е добре - вътрешните органи са наред, а болката е от възпалено сухожилие. Травмата е от преди време от сноуборд и онзи ден го сряза много рязко като надигнал нещо тежко. Ще ходи на физиотерапия и се надяваме това да му помогне.
Трябва да заспивам, че утре ми е поставена задача да направя бисквитки за празника

. Учителите много харесали коледните бисквитки и си правят устата за още празнични бисквитки, даже и за дипломирането вече е дадена поръчката. Питам синът ми, а ти какво им отговори? "Да, мама е много добра и може да направи бисквити по всяко време".

Как при тези негови думи да откажа. Той е моят мил помощник и винаги ми е вдъхвал кураж, че мога да се справя.