Какво сготвих днес - Февруари '13
- milena75
 - магьосник в кухнята

- :: 64 рецепти от milena75
 - :: 279 снимки от milena75

- mami48
 - магьосник в кухнята

- sbt03
 - магьосник в кухнята

- :: 23 рецепти от sbt03
 - :: 179 снимки от sbt03

Здравейте и от мен! 
Миленка, радвам се, че ти е допаднала идеята за гювечетата. Може смело да се експериментира с друго месо, като пилешко например, да се сложат и други продукти. Затова много обичам този вид ястие.
Днес направих лапад с ориз и свински гърди на фурна и опекох блатове за торта, която утре ще сглобя.

Хубав следобед!

Миленка, радвам се, че ти е допаднала идеята за гювечетата. Може смело да се експериментира с друго месо, като пилешко например, да се сложат и други продукти. Затова много обичам този вид ястие.
Днес направих лапад с ориз и свински гърди на фурна и опекох блатове за торта, която утре ще сглобя.
Хубав следобед!
Моят блог - http://vinagi-vkusno.blogspot.com 

- 
				elena13677
 - виртуоз с тиган

Привет весели 
.Имаме супичка от вчера изпекох наденички с пушен кашкавал и салата айсберг с кисело мляко.За десерт плодове.Спокойна нощ и хубав ден

- 
				nikikoleva.1982
 - началник печка

И аз направих свинския кебап в гювече.Стана страхотен.(извинявам се за латиницата)  

Последна промяна от xevi на чет фев 06, 2014 10:46 am, променено общо 1 път.

Причина: латиница

Причина: латиница
- milena75
 - магьосник в кухнята

Здравейте!
Днес вечерята ни ще е Зелена салата с червено цвекло и моцарела и Бъркана пица. За десерт имаме още от бисквитената торта с банани и сладко от боровинки.
Хубава вечер!

Днес вечерята ни ще е Зелена салата с червено цвекло и моцарела и Бъркана пица. За десерт имаме още от бисквитената торта с банани и сладко от боровинки.
Хубава вечер!
- sbt03
 - магьосник в кухнята

- :: 23 рецепти от sbt03
 - :: 179 снимки от sbt03

Здравейте и от мен! 
nikikoleva.1982, радвам се, че ти е харесало ястието!

За днес има още от лапада с ориз и не сме готвили вкъщи, но пък се занимавах със сглобяването и украсата на торта "Прага".
Хубава вечер!

nikikoleva.1982, радвам се, че ти е харесало ястието!
За днес има още от лапада с ориз и не сме готвили вкъщи, но пък се занимавах със сглобяването и украсата на торта "Прага".
Хубава вечер!
Моят блог - http://vinagi-vkusno.blogspot.com 

- milena75
 - магьосник в кухнята

Светле, тортата ти се е получила много добре, въпреки гафа с пресечения крем 
 . За мен това е добрия кулинар - да знае как да се измъкне от непредвидени ситуации, браво на теб 
 !
Честит имен ден, Светле! Бъди жива и здрава и с гордост носи името си! Пожелавам ти много успехи!

Честит имен ден, Светле! Бъди жива и здрава и с гордост носи името си! Пожелавам ти много успехи!
- 
				elena13677
 - виртуоз с тиган

Здравейте мили 
.Днес менюто ни е:италианската мусака" Пастицио",салатка от домати и майонеза.За десерт шоколадови пастички рецептата я взех от една кулинарна група във фейсбук.Много сполучлив десерт се получи 
.Спокойна нощ и прекрасен и слънчев петък

- milena75
 - магьосник в кухнята

Здравейте!
Днес за обяд ще направя свински ребърца с кисело зеле. За довечера имам поръчка за Спагети Карбонара със сметана.
Хубав петък!

Днес за обяд ще направя свински ребърца с кисело зеле. За довечера имам поръчка за Спагети Карбонара със сметана.
Хубав петък!