Мнение
от didurana » пон фев 03, 2014 9:23 am
Добро утро!
Направо по темата,защото много ме вълнува!
Дианка,нищо лично,но изобщо не ми харесва това със стоенето в ъгъла.Пък и сестра ми го прилага повече от 2 години при дъщеря си и не виждам никаква полза.Малката/6години/ стои по 1-2 часа в ъгъла,много често,отскоро я кара и с вдигнати ръце и МНОГО ПЪТИ Й КАЗВАМ ДА СПРЕ С ТЕЗИ ОТЖИВЕЛИЦИ/ОТНОВО ИЗВИНЯВАЙ/.А детето е супер непослешно и невъзпитано/обичам си ги и двете/.Ако я бие отговаря на майка си ,,и кво като ме набиеш,, ,ако е на стената,,и кво като съм на стената,, ходи на танци,спряха я за 1 месец/наказание ,отговяря,,многто важно,,.Питам сестра ми защо не промени наказанието и тя отговаря ,че е опитала всичко,което се сети и няма смисъл.......Викаха ги в градината да им правят забележка,че малката не спазва ред и дисциплина.Ходи да танцува и малко преди да излязат на сцената търсят сестра ми/тя била в залата/веднага да каже на дъщеря си да ,,се съобразява,, детето не харесвало,,мястото си!!!!,, в танца!!!!!!!!!!!Сестра ми вика треперех от нерви през цялото време и така.....Това,че крещя не е похвално,просто явно съм безсилна...Хващала съм го с две ръце за раменете и му казвам да ме чуе,той мята глава и крещи не не не.Предупреждавам го ,незнам колко е правилно,че ще преминем към бой по памперса...Не искам да го правя.-.....Засега наказанията ми са лишаване от детско за определено време ,и лишаване от кракомобила,който основно кара в къщи.