Добър вечер ,мили момичета ......тия дни нещо съм като отнесена от вихъра ,независимо,че времето при нас е много добро или по-точно продължава да е много добре с изключение на едни много силни и краткотрайни бури ,които бушуват тия дни ....но слънцето си е на линия .Радвам се ,че сте прекарали добре ,мисля си и без да влизам във форума за БОНИ и се моля от цялото си сърце Бог да помогне на милата и майка и се възстанови милата женица ....чувала съм тук много пъти лекарите да казват Ние сме хора ,каквото можем правим ....помолете се и вие ....знам ли вярата за мен е много силно чувство ....може би и най-силното ......винаги последната ни надежда е в Богородица и Божия син ...нека спестяват мъката ,страданията и помагат на хората .При мен ... в понеделник с моя син сме рожденници .....нямах нагласа за празнуване по обясними причини ......колкото и да отминаха операции ,болници ,Атина и всичко останало ...не мога да се оттърся напълно ....няма го стимула ...ето след броени дни ще пътувам отново 9 часа с кораб за преглед .....уморих се ,но както и да е забравям за моята умора и така от вчера започнах основно да чистя за рожденния ден . в понеделник ще имаме парти ,ние в инвалидната количка ....че като ме прихвана ,че трябва да сменям и пердета (имам една слабост към тях)смятам ,че от тях зависи до голяма степен интериора на един дом ....и луд умора няма ,смених ги ,но то и стъклата трябва да се мият след многото дъждове ,и въобще не съм се спряла . Някои деца за пръв път ще идват у нас и искам всичко да е о.к .Тортата май ще е Боб шпонг ,,,я да видим какви ще ги свърша ..

.

Смятам да снимам всичко и да ви покажа ...най-вероятно във вторник . засега ще пожелая една красива и топла вечер ,здрави да сте !!! НАТАЛИ ,пожелавам много такива красиви мигове с приятели ,радвам се ,че сте прекарали приятно ,здрава да си и догодина да черпиш отново !!! БОНИ ,мислено съм с теб