ДОБРО УТРО!
В хладното и мъгливо утро с съм сред вас ! Какво хубаво начало на деня!
Миленка,момичетата много хубаво са написали.
Сила и търпение ти пожелавам!Здрави сте,млади сте,имате прекрасно момиченце,
ще преодолеете и това.
Танче,пишем заедно ! ! ПОЗИТИВЕН ЗИМЕН ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ ,МОМИЧЕТА!
Здравейте!
Благодаря на всички ви за успокоителните думи! Наталка, в никакъв случай не си ми навлязла в личното пространство. Щом съм решила да споделя с вас, значи ми е назрял моментът да си излея болката, а вас ви чувствам достатъчно близки, за да го направя.
Днес обаче няма да ви досаждам с моите депресивни настроения. Виждам, че е празник. Да са живи и здрави и двамата именници! Йоанка, Верче, пожелавам на дечицата ви с гордост да носят името си и да имат много щастливо детство!
Йоанка, Верче,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА - НЕКА С ЧЕСТ НОСЯТ ИМЕТО СИ И ДА СА ЩАСТЛИВИ
Миленка, ти си силно момиче - не падай духом Иска ми се да сме по-близо и да се виждаме на по кафе Опитай се да го правиш по-често с приятелки, разхождaй се повече и се забавлявай с Веси - сега е само твоя
Аз още не съм сложила Коледната украса у дома, но мисля утре вече да го свърша Коледата вече чука на вратата , а аз още не мога да се организирам
На всички ви желая спокойна нощ и сладки сънища
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.