Здравейте, момичета!
Ние преди малко се прибрахме, разопаковах багажа и сега съм при вас

.
Естествено през цялата седмица си ни беше малко криво, като се сещахме миналата година как бяхме на същото място с нашия татко, но приятелите ни не ни оставиха много, много да скучаем. Оказа се, че съм голям карък - на третия ден ме хвана ужасна гнойна ангина и чак в събота се вдигнах на крака, разбира се след като започнах да пия антибиотик. Въпреки това за мен Шкорпиловци си остава едно от любимите ми места за почивка - отпускаш се сред хладината на дъбовата гора, огласяна от песните на птичките, а долу вълните се разбиват в брега. Цялата тази романтика се допълва от факта, че няма обхват на телефоните и интернет, обхваща те едно безвремие и спокойствие, което ни е така необходимо в това напрегнато ежедневие. Тази година не ми се правеха снимки, но ще ви покажа една от предишни години на това прекрасно място. Нашето бунгало този път беше първото до гората и всяка сутрин си пиехме кафето на два метра от тези дървета.
След десет дни заминаваме за още едно подобно чудно местенце, този път в Балкана, до Габрово. Дано и времето да е с нас.
Дидка, май см пропуснала рождения ден на Зарко. Да е жив и здрав, да расте много щастливо и усмихнато дете, обградено с любовта на мама и татко.
Желая на всички ви спокойна неделна вечер!