Привет,мили мои приятелки, сутринта пропуснах

- бързах да отида до нашия огромен пазар,да понакупя летни дрешки за Митачето и мен,успях да намеря всичко от което имаме нужда, прибрах се уморена,но доволна

Дианка, с малко думи си казала много и то съществени неща,успяла си,както винаги да изразиш всичко, което те вълнува и което чувстваш - повярвай ми мила,поплаках си,просто ми стана тъжно - защо хора като теб и сладкото детенце трябва да са подложени на подобно изпитание, за последно се уверявам,че няма ненаказано добро,защото злото някак минава между капките - ти си толкова добър и благороден човек,стараеш се да направиш добрини,а какво получаваш в замяна,но, пак се замислям - рано или късно ще бъдеш възнаградена за всичко, което правиш,а ти заслужаваш много, много положителни неща,ще стане мила, ще се случи - само детето да се закрепи и да се възстанови напълно.Бог да ви помага и закриля! Бони, много се зарадвах за теб - програмата ти е била запълнена,но само с положителни емоции - при мама и татко,какво по -хубаво от това,срещата с приятели - все вълнуващи моменти,браво миличка,дано винаги е така в живота ти - низ от приятни и щастливи мигове с близки и приятели! Прекрасен ден на всички вас мили момичета!