Здравейте, мили момичета!
Благодаря ви, че питате за мен

. Добре съм. Не можех да се вредя известно време до свободен компютър. Много работят тези мои мъже - по цял ден са пред компютрите

. Четях ви доколкото можех. Сега имам повече достъп, но пък време не ми остава. Засилили сме се да свършим ремонтите, наехме и един човек да помага. Аз още две седмици съм на работа, след което излизам във ваканция до август. Записахме детето на лятно училище.
Дианка, миличка, така са децата. Дано се оправите бързо. Като малък синът ми беше доста внимателен и не сме имали подобни инциденти, но съвсем наскоро си пъхна едно малко кръгло парченце от Лего в носа (по-точно две, които образуваха едно по-дълго). Бяхме направили едно жиравче и толкова му се радва, че и докато гледаше телевизя си го държеше и си играеше с него и еднотому рогче се озовало в носа му. Мъжът ми изяви желание да му го извади с някакви пинсети, но аз не му се доверих и го закарах в бърза помощ. Докторът идва и пита дали някой знае къде може да е това парченце лего, което някъде се е загубило. Синът ми уверено и със самочувствие вдига ръка и казва: "Аз знам! Тук - в носа ми е."

. Сигурно всички деца имат подобни инциденти. Аз пък като дете, хартия съм си сложила в носа и майка ми е разбрала, чак когато е започнала да гние и намирисва, а аз съм хъркала като спя

. Ох, Господ да пази децата ни!
Ставам, че кухнята ме зове.
Ще гледам по-често да се отбивам при вас, че ми липсвате!
Поздрави!