dobro-thalassa.jpg
Добро утроооо!!!!!!!!!!!!МАМИ,наистина от два дни не съм писала,малко бягане и много ангажименти,децата са във ваканция все още ,времето топло и ....просто не ни свърта в къщи ,пък по плажовете колко народ имаше ....явно не им е студено ,колкото до мен трябва да се постопли още по-добре .МИЛЕНКА,чудесни снимки си качила ,да си жива и здрава ,и да обиколите и други красиви места!!!Радвам се,че всички сте прекарали чудесно Великдено-Гергьовските празници ,ако някой съм пропуснала да са ви живи и здрави празнуващите !!! Да не пропусна също да благодая и на момичетата,които се довериха на моя козунак (ДИДКА,НАТАЛКА,БОНИ )радвам се,че вие харесал .При мен снощи бе поредната доза ,Виви свикна да закусва козунак с мляко и ....поръчката не закъснява. От вчера нещо ние облачно и мрачно ,но на моменти и топло ,и хладно ,утре дори прогнозата е за дъжд....я да видим ...аз се опитвам да доизгладя тоновете от ризи ,блузи и рокли ......малко трудно,но дано свърша ,защото ми омръзна една и съща картинка....гладя,гладя и няма край

!!!На всички поднасям край морето моето кафе ,придружено от туй онуй и пожелания за слънчев и приятен ден на всички!!!