zakuska moska.jpg
Добро утро и кураж .....още един работен ден остава....МИЛЕНКА,чудя се като се прибереш от работа как се чувстваш ......сигурно от толкова говорене ,нямаш никакво желание да говориш у вас или е съвсем друго.Няма лесна работа....просто някоя е по-приятна ,друга по-отговорна,за друга пък се изисква и голяяяяямо търпение.....точно като твоята ,МИЛЕНКА.Важното е да има работа ,защото ето още една камбанка и от Кипър.....работите не вървят добре.....да видим накрая какво ще излезе.....единственото , за което съм сигурна ,аз е че нищо от това ,което се случва не е случайно....за жалост.Някога германците имаха друг подход ....сега без сила ,но ....пак същата цел.Щом и европейците започват да им подхвърлят ,че май попрекалиха....За мен един остров,с около 500 000кипърци имаха куража да кажат това,което мислят ....браво ,шапка им свалям ...БГ,също и Гърция ,нито едно "не" нямаха куража да кажат и последиците всички ги знаем....Ах,така е .....една ,голяма комбина ,интереси ....и игра.....който е по-хитър ще спечели ,жалко за народа..... SORRY,че пиша всичко това ,но тия дни това е и което ме вълнува ,защото не е само проблем на Кипър ,за жалост засяга Европа.....и всички нас ,които сме наоколо ....Днес,имам до вечерта доста задачи и трябва след изпиването на кафето ми ,заедно с всички веселушки да се ориентирам и аз.....Очакваме дъжд днес и независим,че е мрачно пожелавам много усмивки и настроение на всички!!!
wallpaper_1090-3.jpg
ДИДКА,писали сме заедно,целувки ,миличка!!!