Как тече денят на Веселите готвачи? - Февруари '13
-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
И аз стискам палци. Дано всичко да мине успешно!
- didurana
- магьосник в кухнята
Вчера опекох ,,галет с ябълки,,/от сайта е рец./и въобще не ми хареса.Не ми е приятно да го напиша точно така в коментарите,но ми се искаше да го отбележа.Понякога по многото на брой добри отзиви решавам и аз да пробвам.Затова реших да сложа една средна оценка.
Вкусове разни,знам така си е.

-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
А аз да се похваля вече за трети път правя палачинковата торта Ledies Paradise и съм много доволна. Малко промених рецептата за по-лесно мажа палачинките само с разтопено блокче шоколад, но се получава страхотно и всички много я харесват. 

- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
ДОБРО УТРО ,
! НАТАЛКА,и тук вали ,вали и ......продължава да вали ....но както и ти си отбелязала тук е слънчево ,спокойно и винаги приятно .....Обръщам се към теб първо и от цялото си сърце ви желая днес всичко да протече без проблеми и операцията да е успешна,миличка!
После ,веднага се прехвърлям към БОНИ.....Мила БОНИ , с "АВВА" съм пораснала ,бяха любими на баща ми и така ги обикнах и аз .....върна ме и мен доста назад ,приятно и едновременно аз,която съм твърда ......днес се просълзих и ги оставих да се търкулнат .....носталгия ,спомени .....Една ,голяма ,ангелска прегръдка от мен и пожелание за приятен ден ,изслушах я песента поне 5-6 пъти още и усетих нещо ,нещо много приятно ,БЛАГОДАРЯ!!!
Вчерашния ден мина добре ,едно ,малко френско шампанско чака реда си ,хапнахме двете шоколадови сърца и.....моя "БАНОФИ ПАЙ",снимката ми бе голям размер и не я прие ,ще се опитам да я намаля да видим какво ще се получи ,иначе като вкус по-сладко.......просто трудно ще се намери.... Заповядайте ,май ще вкуснете и вие ....Рано-рано сме на сладка вълна ,май ....ИЛИ 71,виждам и ти в същия ритъм като мен
Лек и спокоен ,петъчен ден с пожелания за още по-хубави събота и неделя ,щом са почивни 

- mami48
- магьосник в кухнята
Привет, мили момичета,сега се прибрах и бързам да ви видя.Натали,успех мила,дано всичко мине отлично.
.Момичета,радвам се, че всички сте добре,така трябва и да бъде.Дидка,това търкаляне по земята,включително и навън при нас отмина,но беше факт,казвахме му,че си тръгваме и така спря да се тръшка където и да се намира,беше ужасно.Пожелавам на всички спокоен,хубав и много весел ден.При нас е пекнало едно хубаво
.

- Sirena
- магьосник в кухнята
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Хайде на следобедно кафенце

Операцията мина, утре ще се сваля превръзка, а по-късно ще се разбере резултата.
Благодара за куража, който отново ми дадохте

Операцията мина, утре ще се сваля превръзка, а по-късно ще се разбере резултата.
Благодара за куража, който отново ми дадохте

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- milena75
- магьосник в кухнята
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Здравейте!
Присъединявам се към компанията за кафе
.

Наталка, стискам палци всичко да е наред с резултатите, кураж и търпение!
Аз днес приключих с тежките часове и сега ми е малко по-спокойно. От другата седмица започва семестъра с бакалаврите и пак ще бъда доста ангажирана, но поне ще водя познати дисциплини, в които се чувствам "в свои води". За тях обаче ще мисля от понеделник. Сега се отдавам на почивка.
Пожелавам ви приятна петъчна вечер!
Присъединявам се към компанията за кафе

Наталка, стискам палци всичко да е наред с резултатите, кураж и търпение!
Аз днес приключих с тежките часове и сега ми е малко по-спокойно. От другата седмица започва семестъра с бакалаврите и пак ще бъда доста ангажирана, но поне ще водя познати дисциплини, в които се чувствам "в свои води". За тях обаче ще мисля от понеделник. Сега се отдавам на почивка.
Пожелавам ви приятна петъчна вечер!
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
И аз тъкмо отивам да си правя кафе Наталка стискам палци Миленче ,сигурна съм че ще се справиш

rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- ivkaa75
- магьосник в кухнята
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Наталка, дано всичко е наред,ще очакваме новини
Популярният актьор Тодор Колев почина днес
Поклон пред паметта му!!

Популярният актьор Тодор Колев почина днес
Поклон пред паметта му!!
- milena75
- магьосник в кухнята