Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13
- borissova
- виртуоз с тиган
- :: 10 рецепти от borissova
- :: 34 снимки от borissova
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

"То целият свят е болен, синко. Едни от това, Други от онова. Няма здрав човек на света. Гледаш, тялото желязно, а душата — гнила." /Елин Пелин/
- didurana
- магьосник в кухнята
Добро утро!
Рали,що за ,,чудо,, е това!?За съжаление има такива хора навсякъде по света-със закостенели разбирания и ....Не знам как може да имаш такова отношение към децата,които и да са,станали в каквато и да е връзка,брачни,или извънбрачни...те нямат никаква вина.Пожелавам ви по-бързо да си тръгне,колко ли сте се измъчили там/периода едва ли е малък!/Тя не може да се осъзнанае ,че с начина си на мислене си причинява и на себе си страдание,ежедневно,а можеше да е щастлива край всички вас.
Малинка,много се радвам за вас.Разбирайте се,обичайте се
!
Как се качват снимки?Изображения допуска,но за снимките ми изписва различни размери?Признавам си отново,че с компютрите не съм на ,,ти,,.
Рали,що за ,,чудо,, е това!?За съжаление има такива хора навсякъде по света-със закостенели разбирания и ....Не знам как може да имаш такова отношение към децата,които и да са,станали в каквато и да е връзка,брачни,или извънбрачни...те нямат никаква вина.Пожелавам ви по-бързо да си тръгне,колко ли сте се измъчили там/периода едва ли е малък!/Тя не може да се осъзнанае ,че с начина си на мислене си причинява и на себе си страдание,ежедневно,а можеше да е щастлива край всички вас.
Малинка,много се радвам за вас.Разбирайте се,обичайте се

Как се качват снимки?Изображения допуска,но за снимките ми изписва различни размери?Признавам си отново,че с компютрите не съм на ,,ти,,.
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Добро утро
Сядам с вас на

Хубав и спокоен ден

Сядам с вас на

Хубав и спокоен ден

- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou

- mami48
- магьосник в кухнята
Добро утро.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - АТАНАСОВ ДЕН.Момичета,благодаря за кафетата,сядам и аз,но на зелен чай - любим ми е,с много лимон и мед.Йоанка,благодаря ти мила - за сърдечните поздрави.Рали, дано има скоро развитие по тоя нескончаем проблем при вас, подай документи за рекорд на Гинес - най - злобното същество на света - гъркинята ще го спечели,убедена съм.
.Бони, празника беше на ниво,малкия Антон изнесе мини - спектакъл, демонстрира всичко на което го учим - как се казва,годинки,брои до три,обра много овации,голям бонбон е.Петинка, Рали, качете снимка на красивата, малка принцеса Мери - много,много чар има това детенце.Малинка, не бях виждала Рилския манастир през зимата - изглежда приказно,ходила съм няколко пъти,но все през лятото,прекрасни сте със твоето момче - да сте живи и здрави,много щастливи и завинаги заедно.Много ми липсва Ани, разбрах, че са добре,това е важното.Нинка, Дианка,пишете милички.Дидка, стискам палци Зарито да е добре, много се измъчи миличкото,а и ти също.
. Прекрасен ден, мили момичета.
Верче, писали сме заедно - хубав и весел ден от мен.Дианка, умора няма миличка,когато го правиш за децата си,то си е един вид удовлетворение и човек се чувства щастлив и готов за още и още.Прекрасен ден, мила Дианка, на теб и семейството ти.

- milena75
- магьосник в кухнята
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Честит Атанасовден на празнуващите!
Изпивам си набързо кафето с вас и отивам на работа, а в събота ще се насладя по-дълго на компанията ви!
Желая ви прекрасен петъчен ден!

Изпивам си набързо кафето с вас и отивам на работа, а в събота ще се насладя по-дълго на компанията ви!
Желая ви прекрасен петъчен ден!

- MANI
- магьосник в кухнята
- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI

Бони наистина голямо щастие е гледаш как се развива едно малко същество,как изгражда характера ,навиците си

Ето снимки и за Мами

http://www.radikal.ru]

- MANI
- магьосник в кухнята
- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
Голяма сладурана да ти е жива и здрава и много да те радва
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- Aliana
- магьосник в кухнята
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Здравейте, момичета!
Първо обещаните снимки на Мери
Тази е от лятото

Тази също

Тук малката Мери храни голямата Мери (баба си)

С нов модел шапка, може и моден дизайнер да стане

Мери шета в детската
едни от любимите ми снимки

Фея с памперс

Първо обещаните снимки на Мери

Тази е от лятото

Тази също

Тук малката Мери храни голямата Мери (баба си)

С нов модел шапка, може и моден дизайнер да стане

Мери шета в детската

Фея с памперс

www.facebook.com/artandhobby