Добър ден и от мен, мили момичета
Кате, честити ти именници, живи и здрави да са с повод и без повод!
Пете, златна, знам точно какво имаш пред вид с короната, но щом един път си успяла да я заслужиш, повярвай ми, ще я носиш без да ти тежи особено

Ще кача няколко снимки на Мери, да видят всички каква е сладурана
Дидка, дано скоро да се уравновесят нещата при теб, мила, пожелавам ви го и на двамата

А що се отнася до твоя мъж - той явно така ще си премине през живота... дори и някога да създаде нова връзка, дори да успее за известно време да е на ниво и околните да мислят, че е щастлив, той винаги дълбоко в себе ще усеща добрите неща като като случайност, а лошите като закономерност... жалко, но ти абсолютно правилно си се откачила от тази верига, то е непосилна борба да се опитваш да вадиш някого от самоизбраната му тъмнина. Относно въпроса ти за майката на Филип, да бях писала. Тя има 3-ма сина. Единият безгрешния светец, а другите двама- да беряла срамове заради тях. И братът на Филип е позор, и неговата жена е неподходяща, защото довела тя чужди две деца във връзката, защото след 15 години връзка роди третото, общото дете
без брак и защото не е гъркиня, а германка, завалийката тя

. Съответно старата не признава и внучето. Тя е всеки ден в православната църква тук в Кьолн и се среща там с някакви други фанатички, и не можела да се похвали със синовете си, щото били избрали такива жени, а пък другия й син и дете без брак направил, а становището на библията относно незаконородените деца било ясно - да бъдат прокълнати и наказани за прелюбодейството на родителите си. Тя това го спазва стриктно и не пропуска случай да кълне и обижда детенцето

Синът й й беше изпратил снимки на малката Джорджия, надяваше се да я трогне, а тя му ги изпрати обратно, всички с избодени очи

Мен това ме боли дори повече от отношението й към мен
Дианка, миличка, много вярно си написала за съревнованието в една връзка

Щом хората не могат да се итъждествят един с друг за хубавите постижения, те не могат да се отъждествят един с друг и за трудностите, и съответно цари хлад, където би трябвало да цари топлинка... За радост времената, в които една жена е била обречена цял живот да се примирява със съдбата си и съпруга си, са отминали и всяка жена може да вземе решение да се оттърве от подобна ситуация

Както казват немците - по-добре един ужасен край, отколкото един ужас без край
Ивка, слънце, може да си писала, а аз да съм пропуснала - какво стана с разговора със сина ти? Надявам се сте взели мъдро решение в полза на по-доброто бъдеще
Бони, Наталка, благодаря ви за пожеланията, на вас, а и на всички останали също пожелавам ведър, спокоен, усмихнат ден