Преди малко отворих очи и главата ми веднага щъкна мисълта: днес е срещата!

Представям си ги в момента нашите кукли, как седят и си хортуват

Дано да си прекарат чудесно (не се и съмнявам де, ама нали трябва да напиша нещо

Момичета, вчера беше един ужасен ден!!! Толкова народ по улиците, не е истина! Започнаха да ме обхващат паники по едно време...
Както и да е, почти всички подаръци са набавени, още някои дреболии само останаха.
Пети, това, което разказваш за шофорите е ужасно, аз сигурно щях експлоадирам от гняв! Как не ги е срам бе, хем виждат за какви ужасни трагедии по улиците става въпрос в БГ, и пак не проумяват, че трябва да си променят безотговорното държание!
Нацелувай Мери! И качи тук онази снимка, дето е "ошетала" гардероба, безценна е! Ако искаш - аз ще я кача! На всички вече съм я показала, голям смях сме се смели!

Ивка, къде си, смехоранче

Кате мила, една голяма прегръдка за твоите похвали! Като прочета твоето мнение за мен, и ми вдъхва увереност, че може пък и наистина да съм такава, каквато ме виждаш

Йоанка, много се радвам, че всичко е минало успешно! А за синът ти - подкрепяй го в неговото желание за изява! Това много често са фази, не означава, че той точно ентъртейнър ще стане, но пък знаеш ли? Може би точно това му е предначертано и ти трябва да го поддържаш!

Ани, мисля, че си абсолютно права, мила! Любовта към кулинарията (или нуждата от настойник по кулинарните въпроси;) ) събра много хора тук. Но доразвиването на контакта и прерастването му в приятелство, се дължи на съвсем други фактори! И те са много силни, трайни и благородни!

Приятен ден, ще надникна после да ви видя!