Привет и от мен ,всички изкъпани сме в леглата.Не може и да е другояче....децата са преуморени ,днес отидох в болницата със свекър ми ,и вместо да дава кураж го заведах в спешното......3 часа на система .Боже,давай ми сили да съм силна и на крак

мъжа ми цяла нощ не е спал и отново днес за изследването без вода и ядене ,но това е малкия проблем ...дано утре са добри новините ,защото усещам ,че започвам да се травматизирам психически и не искам да падам духом....Децата ги взеха отново наши приятели ,и уморени ги прибрах вечерта .В хирургията е един жив ужас

чудя се хората които нямат проблеми и най-важното са здрави .....нямат идея колко богати и щастливи са ...Парите са средство да преживяваме и да се поглезим малко по-вече ......повярвайте ми аз ,тая седмица съм напълно убедена ,че нямат никаква друга стойност....Жалко,че се побъркваме толкова много ,все не ни стигат и искаме по-вече .....а забравяме дребните житейски радости....Тия дни видях доста неща ,и същевременно преосмислих ооооооооще по-вече ....та така достигнах до по-горе споделения извод....Предпразнично е ,разбира се много ,много не го чувствам ,но живот и здраве надявам се да дойдат по-спокойни дни.

Днес ,в един момент ми дойде толкова нанагорнище ......бягам в спешно ,оттам в хирургията ,поне 6-7 пъти ....и където и да съм

,ами не може иначе...Момичета,не се обръщам формално ,наистина БЛАГОДАРЯ от сърце на всички ,имате толкова ваши грижи и се интересувате и от моя проблем ......АНИ,миличка ,теб те чувам по телефона ,но наистина това чувство за близост го усещам и аз към всички ...Всяка веселушка

те разполага и дава възможност и в радост ,и в труден момент да знаеш ,че има хора близко до теб ,че не си сама ....БОНИ,благодаря ти за хубавите думи ,......знаеш ,че и желязото колкото и здраво да е ......в един момент се огъва .Наистина ,съм силен характер и се опитвам винаги и да помогна с каквото мога ,и да съм близко до всички ,имащи нужда от мен.Сигурна съм,че Бог го вижда ....никога правейки нещо ,не чакам отплата ......а виждам ,че почти винаги идва....Оставям ви спожелание за здраве най-вече и спокойна нощ!