Привет и от мен,

!Независимо ,че не споделям всеки ден менюто ми ,черпя много идеи от вас .Имам много капризна "клиентела",която се опитвам да вкарам в "правия път",или да се научат ,да се хранят правилно(за малките става въпрос).И така събота:варена риба,варени зеленчуци(картофи,много моркови ,целина достатъчно,тиквички ,по 1 пипер ,домат ,лук ),всичко ,овкусено с лимон и зехтин ,а в бульона малко ориз и овесени ядки....вечерта пица и домашна точена баница (не се сещам на кой беше),по-вече ми бе тръпка да я пробвам,На мен точенето на кори ми е слабата част ,нямах и понятие ,но след 10 -12 години точене съм спец,почти не купувам готови ,евтини са ,но ....удоволствието къде го оставям?!

Неделя : пастицио и останалата кайма на супа топчета ,днес ще хапнем остатъка ,защото има достатъчно храна.Колкото до десерта ,почти никога не ядем ,непосредствено след храната .Виж след обяд ,по-може .От половин кекс ,който никой вече не искаше приготвих една ,импровизирана торта (парчета кекс ,крем млечен + маслен препечени орехи ) и сме о.к .Просто и вкусно ,и остатъкла от кекса влезе в работа .На всички лек и спорен ден! Когато готвите кисело зеле ,мислено съм си в БГ....и уютно ,и вкусно.

: Плодовете ,сезонните винаги присъстват у нас ,просто не може без плодове...