Добър вечер,момичета!!!БОНИ,допада ми много стила ти когато поднасяш кафето,романтично,пък нека си вали навън...Съжалявам много,че не успяхме да се запознаем отблизо ,веднъж отскочихме до Варна,беше първите дни и едни от най-големите жеги,които въобще съм усетила някога в БГ,вървяхме доста из морската градина,делфинариума,в един момент нямах сила вече ,а брат ми настояваше да разгледаме още забележителности,купих си 300 гр.?! сладолед ,някакъв на килограм -чудесен с горски плодове,но ...и 300 гр. само за да продължа направо се скапахме от жега ,и сладоледа наистина ми вдигна адреналина и отново по разходки .Дъщеря ми остана очарована,каза ми ,че колкото и да е коствало всичко си е заслужавало,защото удоволствието от изживяването е несравнимо ...това и желаех.Тогава се замислих,че можехме да се срещнем,но видях,че Русе не е съвсем близо...Както еи да е тази година плановете ни се объркаха и почивката бе много по-малко от заплануваното,и всичко по-сгъстено,да се надяваме,че догодина живот и здраве,ще имам по-вече време за всичко и всички.

МАМИ,толкова си добра винаги мислиш за всички ,трогна ме загрижеността ти за Дидка,аз също се притеснявам,защото неизвестността те кара да мислиш какво ли не?!Дано всичко да е о.к.На всички приятна вечер и един ,чудесен уикенд, бъдете здрави !!!