Мили момичета, диетата при диабет се казва здравословно хранене и здравословен начин на живот

Пожелавам ви да овладеете положението
Аз лично много и често готвя с булгур. Познавам два вида булгур, понеже го купувам в турския магазин и там само такъв има

Единия се казва пилавлик, т.е. като ориз голям, а другия е ситен и се казва кьофтелик, т.е. за в кюфтета, ама не кюфтета като нашите се има пред вид, а чий-кьофте, само от булгур и/или сурова кайма.
Ние много обичаме булгур за гарнитура, топъл и студен, булгур във супи, със спанак, в гювеч, в манджи абсолютно всякакви - няма ограничения за употребата му. И даже да не ви харесва в началото, човекът е така, че с течение на времето свиква с всеки вкус и започва да го харесва!
Ако го приготвите както домати с ориз, върви към абсолютно всякакви печени, пържени и гриловани меса.
