Привет,момичета!
Ле-ле,вече като видя празен буркан,лошо ми става...
Е,няма почивка.Чушки,домати,краставички,моркови....и в съня си ги виждам...
Но...все пак,добре е,че ги има.А пък са и запазена марка "Биопродукти"
И малките не стоят на едно място,само щурмуват назад-напред,нагоре-надолу.Имат си вече нови велосипеди,за което са много щастливи,но затова пък аз вече полудях...Като излезем на улицата да ги карат,един наляво,другия надясно и аз в средата вече съм се озъбила...от страх,от нерви...И за капак,един съсед ми каза сутринта,че било от ЕГН-то...Че,какво си му е на ЕГН-то,то си е съвсем редовно и законно
,май,проблемът е друг...Или може и прав да си е човека,на 41,малко по-трудно се тичка
.Особено по такива "кротки" агънца като мойте...Е,това да е,нека да са живи и здрави всеки му,та и мойте.Ще ги отгледаме.Няма да се предаваме!
Вие,нещо се губите...

Да не сте хукнали в ЛИДъЛ за препарати или вече лъскате
Катенце,бива ли да се извиняваш за вчера?Та,нали затова са приятелите...Не се притеснявай от нищо и от никой,тук във форума.Тук ще цитирам,едно откъсче от детска анимация,която децата следят с интерес
"Не сме най-силни и най-смели на света,но щом дружина сме сговорна,ще повдигнем всяка планина!"
А,ние колко сме печени,може и Алпите да понесеме...
Дидка,а ти мила,гледай малко по-спокойно на нещата,за да не натоварваш сърчицето си.То пък се намери и кой да ти го каже...
Но,ти желая от сърце,всичко да е отшумяло и край!Вече никакви болести!
Бони,как си душице мила?Сигурно се приготвяш за довечера.Хубаво да си изкарате и с много положителни емоций.
Ани,знам че е добре.
Наталката е още по-добре,че е на работа и не слага чушки и домати....Мимето,си е свършила рано задачките.Браво на нея!
Еееееее,аз се отнесах в писането....Нищо,то ми е простено на мене...нали ЕГН-то е виновно...
Хайде,аз ще сервирам следобедното кафенце.
И нещо по-така...
Желая ви,хубав и усмихнат следобяд.
Обичам ви!
Поздрави.
Нина